Boka express
Skola online Skola online

Hotels in Borlänge

Nedan angivna priser gäller pris per person i dubbelrum inklusive frukost om inget annat anges i texten.

Quality Hotel Galaxen

Quality Hotel Galaxen
Price from: 475:-/ppDistance: 13 km
Address: Jussi Björlings väg 25 784 32 BorlängePhone: 0243-21 60 00E-mail: q.galaxen@choice.seWeb: www.galaxen.com
Read more › Hide ›
More info
Välkommen till Quality Hotel Galaxen som ligger i centrala Borlänge. På bekvämt avstånd till nöjen, kultur, kommunikationer och shopping. Här finns allt under ett tak. En perfekt mötesplats vare sig det gäller en kreativ konferens eller en mysig weekend med familjen. Vi har i huset ett Framtidsmuseum med planetarium, restaurang, en trevlig Sportsbar samt lobbybar. På 8:e våningen finns vår relaxavdelning med bastu, bubbelpool med utsikt över staden. Hotellet är beläget i centrum med närhet till upplevelsebadet Aqua Nova, Kupolen köpcentrum, Norra Backa Handelsplats och IKEA.

Scandic Borlänge

Scandic Borlänge
Price from: 546Distance: 13 km
Address: Stationsgatan 21-23 784 35 BorlängePhone: 0243-79 90 00E-mail: borlange@scandichotels.comWeb: www.scandichotels.se/borlange
Read more › Hide ›
More info
Scandic Borlänge har ett centralt läge i Borlänge och nära till stadens sevärdheter. Hotellet är en bra utgångspunkt för att ta del av Geologiska museumet, Framtidsmuseet, aktiviteter i Frostbrunnsdalens naturreservat och skidanläggningen Romme Alpin som vintertid erbjuder varierad skidåkning för hela familjen. På Scandic Borlänge kan du simma i vår inomhuspool och varva ned i bastun före en middag i vår populära hotellrestaurang. Vi har enkelrum, dubbelrum och familjerum för upp till 4 personer. Vi erbjuder fri trådlös internetuppkoppling på hela hotellet och vi har 7 mötesrum.