Boka express
Skola online Skola online

Mat och dryck

Maten är en viktig ingrediens i en bra skidresa. På Romme Alpin finns flera alternativ för er mat- eller fikapaus. Varje ställe har sin egen meny för att passa olika smaker och behov.


För en frukostfika vid ankomst till backen eller efter några uppvärmande åk kan vi rekommendera vårt Café. Fler ställen för en behövlig fikapaus är Ski Lodgens bar eller Toppstugans café. Eller varför inte matsäckstugan där du äter din medhavda fika.

För er lunch finns följande alternativ. Wärdshusets lunchrestaurang med en prisvärd lunchmeny, Lodgerestaurangen där maten serveras vid bordet, Toppstugan med både a la carte restaurang och en snabb matservering över disk, Hamburgeriet med nygrillade hamburgare, Våffelstugan med våfflor eller Caféet som erbjuder lättare mat i form av mackor och sallader. Vi öppnar även våra utegrillar de dagar då olen värmer lite extra samt vår nya grill Blinky i Romme Dal.

Till kvällen serveras det middag i Lodgerestaurangen. Där erbjuds en a la carte tillagad i lodgens kök  och en stor buffé med kvällens tema.

Fondue och Julbord
En annan populär kvällsaktivitet är fondueafton med oxfiléfondue och stor buffé i Toppstugan. Vi bjuder på en spännande bandvagnsfärd upp och ned från toppen. Välkommen att boka bord!  

Under December erbjuder vi även ett klassiskt julbord i toppstugans hemtrevliga miljö.

Läs mer under respektive restaurangs flik till vänster för mer information. Där kommer vi även att presentera vinterns menyer inom kort.