Skidåkning som i fjällen på näravstånd!

2,5 timmar resväg från Stockholm

Rommebloggen

Vi öppnar redan den 20 december!

Nu står det klart att vi kommer att öppna Romme Alpin redan nästa torsdag, den 20 december! Vi har under november/december kunnat tillverka mycket snö och med den kommande helgens kyla ser läget inför jul- och nyårshelgen mycket bra ut. 

Vilka backar och liftar som kommer att öppna på premiärdagen kommer vi att uppdatera i vår pistrapport här på hemsidan och i våra sociala medier. Som vanligt kommer vi sedan successivt att öppna mer och mer.


Nyheter

God jul!

Fira julen hos oss

Vi har snickrat ihop ett härligt och händelserikt program för våra jufirande Ski Lodgegäster. Allt från julpyssel och gymnastik till Tomtepromenad.


En perfekt gåva!

KÖP ETT PRESENTKORT

Ett presentkort på Romme Alpin passar till födelsedagspresent, julklapp, företagsgåva eller varför inte bröllopspresent. Vårt presentkort kan användas på hela anläggningen, flera gånger, så länge det finns ett värde kvar. 


Lördagsöppet i skidshopen

Varje lördag fram till säsongsstart håller nu skidshopen öppet kl 9.00-15.00. Passa på att fynda bland vårt begagnatsortiment och köp eller byt ditt Tripp-Trapp-Trull-paket. 


Skidåkning

Vi erbjuder skidåkning i alla fyra väderstreck och ett stort Nybörjarområde.
priser skipass

SkiPass

Läs mer om våra SkiPass-priser och alternativ.
nybörjare skidskola

Skidskola

Gruppskidskola för både barn och vuxna.

Bo precis vid backen!

På Romme Alpin Ski Lodge bor du precis intill backen. Här bord du bekvämt i hotellrum med bäddade sängar och en stor frukostbuffé som varje morgon välkomnar dig. Parkera bilen och njut av en vistelse hos oss.

gruppskidskola barn

GRUPPLEKTIONER

Perfekt för dig som är ny eller vill utvecklas tillsammans med andra. I grupplektioner åker du skidor tillsammans med andra och utvecklas i gruppen under några intensiva lektioner.

 

Nya Mitt Romme

Vi håller på att utveckla vår Mitt Romme App. Läs mer om alla fördelar du kommer kunna nyttja i vinter.

När öppnar Romme Alpin för säsongen?

Säsongen 2018/2019 öppnar Romme Alpin för skidåkning dagligen från och med torsdag den 20/12 (första incheckning på Ski Lodgen är från 15.00 torsdag 20/12). 

@rommealpin på Instagram