Erica
19 oktober 2020
Share Dela

Uppdaterade generösa avbokningsmöjligheter

ski lodge boende

Vi har gjort en uppdatering av våra avbokningsmöjligheter. Fram till 16 november har du möjlighet att utan kostnad avboka hela din vistelse och få alla pengar tillbaka.

Efter den 16 november gäller följande av- och ombokningsmöjligheter:

Bokat logi kan avbokas, utan angivande av skäl, fram till 16 dagar innan ankomst. Vid avbokning tillkommer en administrativ kostnad på 490 kronor.
Fram till 16 dagar innan ankomst finns även möjligheten att, i mån av plats och vid ett tillfälle, flytta en bokning. Pristillägg kan förekomma beroende på till vilket datum en flyttning sker.
Vid ombokning tillkommer ingen administrativ kostnad.

Vid mindre än 15 dagar före ankomst gäller följande av- och ombokningsmöjligheter:

Bokat logi kan av- eller ombokas om någon allvarlig händelse inträffar, utanför er kontroll och som ni inte kunde förutse när ni bokade och som medför att det inte är rimligt att begära att ni ska stå fast vid er bokning*.
Sådan av- eller ombokning kan ske mindre än 15 dagar före ankomst och fram till klockan 08.00 på ankomstdagen.

Vid av- eller ombokning mindre än 15 dagar innan ankomstdag krävs intyg från t.ex. läkare, myndighet eller försäkringsbolag för att styrka ert förhinder.
Intyget skickas till oss snarast dock senast 7 dagar från avbokningsdagen.
Hela summan kommer då att återbetalas förutom en administrativ kostnad på 490 kr.

Alternativt finns möjligheten att, i mån av plats och vid ett tillfälle, flytta en bokning. Pristillägg kan förekomma beroende på till vilket datum en flyttning sker. Vid ombokning tillkommer ingen administrativ kostnad.

* Läs våra ord. bokningsvillkor.