Erica
5 februari 2020
Share Dela

Härliga kyla ger oss 24 nedfarter till helgen

Efter några dagar med skön kyla har vi nu stängt av snösystemet. De kalla dagarna är sällsynta i vinter, men vårt snöteam står hela tiden beredda att köra igång systemet när temperaturen sjunker. Allt för att förbättra underlaget och kunna öppna fler backar.

Vi har gjort snö i ett antal dygn och nu arbetar vi för fullt med att preparera backarna. Snöläggningen gav riktigt god effekt och redan idag har vi öppnat några av de backar som varit tillfälligt stängda. Efter nattens arbete med pistmaskinerna tillkommer fler öppna backar i morgon och till helgen räknar vi med att ha samtliga liftar och 24 nedfarter öppna igen då vi har en fast yta med bra grepp. Helgen ser ut att kunna bjuda på riktigt rolig åkning.

Nu när vi står inför den första sportlovsveckan vill vi passa på att tipsa om att förboka både SkiPass, skidskola och utrustning. Det görs smidigt och enkelt via vår onlinebokning här.

Vi vill även tipsa om att det torsdag-söndag vecka 7 finns ett fåtal rum kvar på Ski Lodgen om du vill ha en skön sportlovsweekend.

Välkommen!