Skidåkning som i fjällen på näravstånd!

2,5 timmar resväg från Stockholm

Rommebloggen

Nu kan du boka boende för säsongen 22/23

Nu kan du boka boende i vår Ski Lodge inför kommande vintersäsong! Vi håller öppet den 22 december till och med den 10 april 2023.

Passa även på att boka skidskola och utrustning!

Nu önskar vi dig en fin sommar. Vill du oss något så kan du maila alpin@rommealpin.se eller ring oss på 0243-79 58 00. Dock kan öppettiderna vara lite begränsade och svarstiderna vara lite längre pga semestrar. Välkommen till säsongen 22/23.

 


Nyheter

Sveriges Motorcyklister

SMC2022

Upplaga nummer fem av Riksträffen skulle gått 2020. Det blev inget av med det. Inte heller 2021. Nu försöker vi igen 2022. Funkar det blir det femårsjubileum i år i stället. Vi vidareutvecklar konceptet och gör kurserna, turerna och föredragen ännu bättre.


NYHET 22/23 SNÖBERGET DIREKT

I sommar kommer vi att bygga en ny stollift. Det blir det sjätte stolliften inom Romme Alpins skidområde. Detta är en investering på 70 Mkr.


Grupp- eller skolresa 2023

Under maj månad planerar vi att öppna upp inför grupp/skolklass kommande vinter. Vi kan erbjuda ett bra friluftsdagspaket inklusive Skipass och bussresa från er hemort.


Skidåkning

Vi erbjuder skidåkning i alla fyra väderstreck och ett stort Nybörjarområde.

SkiPass

Läs mer om våra SkiPass, säsongskort och hur du förbokar.
Skidskola Romme Alpin

Skidskola

Gruppskidskola för både barn och vuxna.

Bo precis vid backen!

På Romme Alpin Ski Lodge bor du precis intill backen. Här bor du bekvämt i hotellrum med bäddade sängar och en stor frukostbuffé som varje morgon välkomnar dig. Parkera bilen och njut av en vistelse hos oss.

Vinterns bästa jobb!

Inför säsongen 2022/2023 söker vi flera härliga och glada medarbetare. Är du intresserad av att laga mat, diska, svara i telefonen, köra pistmaskin eller sälja skidor och ge service i världsklass? Ansök då!

Finns det grillplats?

Intill Nybörjarområdet i Romme Dal finns vår grillplats som är laddade med kol och redo att tändas av er gäster dagligen från kl. 11.00. Njut av maten utomhus eller sitt inne i vår Värmestuga och ät.

@rommealpin på Instagram