Skidåkning som i fjällen på näravstånd!

2,5 timmar resväg från Stockholm

Skidåkning

Vi erbjuder skidåkning i alla fyra väderstreck och ett stort Nybörjarområde.
priser skipass

SkiPass

Läs mer om våra SkiPass-priser och alternativ.
nybörjare skidskola

Skidskola

Gruppskidskola för både barn och vuxna.

Bo precis vid backen!

På Romme Alpin Ski Lodge bor du precis intill backen. Här bord du bekvämt i hotellrum med bäddade sängar och en stor frukostbuffé som varje morgon välkomnar dig. Parkera bilen och njut av en vistelse hos oss.

gruppskidskola barn

GRUPPLEKTIONER

Perfekt för dig som är ny eller vill utvecklas tillsammans med andra. I grupplektioner åker du skidor tillsammans med andra och utvecklas i gruppen under några intensiva lektioner.

 

solklinten

Nya Mitt Romme

Vi håller på att utveckla vår Mitt Romme App. Läs mer om alla fördelar du kommer kunna nyttja i vinter.

När öppnar Romme Alpin för säsongen?

Säsongen 2018/2019 öppnar Romme Alpin för skidåkning dagligen från och med fredag den 21/12 (första incheckning på Ski Lodgen är från 15.00 torsdag 20/12). Vid gynnsam temperatur kan vi komma att ha helgöppet för skidåkning i december.

Rommebloggen

Våra nya nedfarter börjar ta form

Nu under sommaren arbetar vi för fullt med att färdigställa de två nya nedfarterna intill Götes Brant. Direkt när vi stängde avverkades den sista skogen och sedan dess har markarbete med grävmaskin pågått för att skapa ett fint underlag i backarna. Vi har även monterat rör till snösystemet som skall finnas i de båda nedfarterna. Skönt och varmt jobbväder har vi också haft!

Det kommer bli så himla bra nästa säsong. Vi längtar redan efter att testa den nya liften och de nya nedfarterna. Inom kort kommer vi att öppna vår nya onlinebokning - då är det bara att direkt boka kommande vinters bästa skidupplevelse.


Nyheter

Bli en i vårt team

Vi söker biträdande lokalvårdsansvarig

Vi rekryterar nu en biträdande lokalvårdsansvarig. Tjänsten är på 80% med start 3 sept.


Är du den vi söker?

Jobba hos oss i vinter

Nu öppnar vi vår rekryteringsportal inför säsongen 2018/2019. Klicka på länken och följ instruktionerna så kanske vi ses i höst!


Sommarledigt

Kontakta oss i sommar

Vi har tagit sommarledigt, så våra öppettider på telefon är begränsade. Du kan alltid maila oss på alpin@rommealpin.se så svarar vi så fort vi kan.


@rommealpin på Instagram