Skidåkning som i fjällen på näravstånd!

2,5 timmar resväg från Stockholm

Rommebloggen

Projekt Snöberget Direkt är igång

Nu har det gått lite drygt en och en halv vecka sedan vi stängde för säsongen och igår föll de sista träden på Snöbergets topp. Därmed vår nya lilftgata för Snöberget Direkt färdighuggen. Det är mäktigt att se hur maskinen arbetar i skogen och roligt att se hur bilden av anläggningen ändras i och med att nya vyer skapas.

Det känns i alla fall riktigt roligt att vara igång med liftbygget. Vi ska försöka att låta er följa med i bygget under våren sommar och höst.  Allra bäst kanske det görs via våra sociala kanaler på Facebook och Instagram.


Nyheter

Sveriges Motorcyklister

SMC2022

Upplaga nummer fem av Riksträffen skulle gått 2020. Det blev inget av med det. Inte heller 2021. Nu försöker vi igen 2022. Funkar det blir det femårsjubileum i år i stället. Vi vidareutvecklar konceptet och gör kurserna, turerna och föredragen ännu bättre.


NYHET 22/23 SNÖBERGET DIREKT

I sommar kommer vi att bygga en ny stollift. Det blir det sjätte stolliften inom Romme Alpins skidområde. Detta är en investering på 70 Mkr.


Grupp- eller skolresa 2023

Under maj månad planerar vi att öppna upp inför grupp/skolklass kommande vinter. Vi kan erbjuda ett bra friluftsdagspaket inklusive Skipass och bussresa från er hemort.


Skidåkning

Vi erbjuder skidåkning i alla fyra väderstreck och ett stort Nybörjarområde.

SkiPass

Läs mer om våra SkiPass, säsongskort och hur du förbokar.
Skidskola Romme Alpin

Skidskola

Gruppskidskola för både barn och vuxna.

Bo precis vid backen!

På Romme Alpin Ski Lodge bor du precis intill backen. Här bor du bekvämt i hotellrum med bäddade sängar och en stor frukostbuffé som varje morgon välkomnar dig. Parkera bilen och njut av en vistelse hos oss.

Finns det grillplats?

Intill Nybörjarområdet i Romme Dal finns vår grillplats som är laddade med kol och redo att tändas av er gäster dagligen från kl. 11.00. Njut av maten utomhus eller sitt inne i vår Värmestuga och ät.

@rommealpin på Instagram