Skidåkning som i fjällen på näravstånd!

2,40 timmar resväg från Stockholm

Jobba på Romme Alpin i vinter.

Vill du bli en del av vårt team kommande vinter? Vi söker dig som vill göra det allra bästa för våra gäster, ge bra energi till dina kollegor och har en vilja att utvecklas. Gammal eller ung - sök! Skicka in en ansökan redan idag.

PS. Klicka på bilden för att se en liten film om hur det är att arbeta hos oss.

Rommebloggen

Vill du jobba hos oss i vinter?

Vi börjar närma oss en ny säsong här på Romme Alpin. Just nu är vi på jakt efter härliga kollegor som vill dela vintern med oss.

Vi söker värdar, liftskötare, lokalvårdare, uthyrningspersonal och parkeringsvakter för att nämna några. Ung eller gammal, van att arbeta eller förstagångare? Kika in på vår rekryteringssida och om du blir inspirerad och nyfiken. Sök!

Hoppas vi ses!


Nyheter

Ladda bilen när du åker skidor

Vi har 80 tillgängliga laddplatser. Ingen förbokning krävs, utan det är "först till kvarn". Du betalar en fast avgift för hela dagen. Grupp- eller skolresa 2024

Boka en kul dag i snön! Vi kan erbjuda ett bra friluftsdagspaket inklusive Skipass och bussresa tur och retur från er hemort.


Mer om julen 2023

Fira jul i backarna

Söker du en magisk vit jul i år? Boka vårt julpaket och upplev julen på Romme Alpin i vinter.


Skidåkning

Vi erbjuder skidåkning i alla fyra väderstreck och ett stort Nybörjarområde.
Bild på förladdat Skipass

SkiPass

Alla SkiPass måste förbokas, begränsat antal platser. Läs mer om våra kort här.
Skidskola Romme Alpin

Skidskola

Gruppskidskola för både barn och vuxna.

Bo precis vid backen!

På Romme Alpin Ski Lodge bor du precis intill backen. Här bor du bekvämt i hotellrum med bäddade sängar och en stor frukostbuffé som varje morgon välkomnar dig. Parkera bilen och njut av en vistelse hos oss.

Kan jag ladda min elbil hos er?

Ja, vi har en avgränsad elbilsparkering där vi erbjuder vi 80 platser med 11kw laddning. Du betalar en fast avgift för hela dagen och behöver inte flytta din bil. Ladda ned EASYPARK appen och kör igång. Ingen förbokning.

@rommealpin på Instagram