Skidåkning som i fjällen på näravstånd!

2,5 timmar resväg från Stockholm

Rommebloggen

Interski i Bulgarien

Just nu befinner sig vår skidskoleansvarige, Karolina Carlsdotter samt skidläraren Elin Blomquist nere i Pamporov, Bulgarien för att representera Sverige under Interski. 

Interski är en stor kongress för alla världens snösportledare (alla discipliner). Var fjärde år samlas man under en intensiv vecka för att utbyta erfarenheter. Varje land kommer med ett team som presenterar hur de jobbar med utbildningar i sina respektive land. Detta visar man i form av föredrag, workshops på snö samt uppvisning på skidor, snowboard och telemark. Karolina är sedan ett antal år tillbaka huvudcoach för det svenska demoteamet /svenska skidlärarlandslaget. 

Om du blir nyfiken kan du följa dem här via facebook:
https://www.facebook.com/Snowsportsweden/
eller
https://www.snowsportsweden.com


Nyheter

2-dagars skidåkning

Weekendresa

Varje lördag erbjuder Björcks Resor en weekendresa med övernattning i centrala Borlänge. Bussen avgår från Södertälje och Stockholm. 


Erbjudande

Senior- och Familjeveckor

Boka in familjen eller kompisarna på vårt prisvärda paket vecka 13 och 14. SkiPass, boende och middagar ingår i priset. Och, om du vill, även bussresa! 


En perfekt gåva!

KÖP ETT PRESENTKORT

Ett presentkort på Romme Alpin passar till födelsedagspresent, företagsgåva eller varför inte bröllopspresent. Vårt presentkort kan användas på hela anläggningen, flera gånger, så länge det finns ett värde kvar. 


Skidåkning

Vi erbjuder skidåkning i alla fyra väderstreck och ett stort Nybörjarområde.

SkiPass

Läs mer om våra SkiPass-priser och alternativ.

Skidskola

Gruppskidskola för både barn och vuxna.

Bo precis vid backen!

På Romme Alpin Ski Lodge bor du precis intill backen. Här bord du bekvämt i hotellrum med bäddade sängar och en stor frukostbuffé som varje morgon välkomnar dig. Parkera bilen och njut av en vistelse hos oss.

Finns det grillplats?

Intill Nybörjarområdet i Romme Dal finns vår grillplats som är laddade med kol och redo att tändas av er gäster dagligen från kl. 11.00. Njut av maten utomhus eller sitt inne i vår Värmestuga och ät.

@rommealpin på Instagram