Mat & Dryck

Julbord med många smaker i Ski Lodgen

Traditionella, lokala och fräscha smaker samsas på Romme Alpins smakfulla och gedigna julbord i Ski Lodgens restaurang. I år kryddat med underhållning i form av Ingemar Ihlis och Korning & Pettsson.

Lodgerestaurangen

I vår Ski Lodge serverar Lodgerestaurangen vissa dagar en à la carte lunch och kvällstid en mättande och varierad middagsbuffé.

Toppstugan

Välkommen in till Toppstugans värmande atmosfär. Här sprakar det alltid i eldstaden och terrassens vy är svårslagen.

Våffelstugan

I vår Våffelstuga på Snöberget serveras frasiga våfflor på hemlagad smet och hemkokt sylt. Även enklare lunchrätter som Gulaschsoppa, smörgåsar samt fika erbjuds.

Närproducerade hamburgare romme

Hamburgeriet

Vår snabbaste restaurang som erbjuder hamburgare, korv, vegetariska och veganska alternativ.

Stort fikautbud i cafeet

Cafeét

I Caféet avnjuts t ex nybryggd caffe latte eller varm choklad med vispgrädde. Till det finns olika smörgåsar, fikabröd och fräscha sallader och rykande varm soppa till lunch.

Wärdshuset

I Romme Dal ligger Wärdshuset som dagligen serverar dagens husman med tillhörande salladsbuffé, måltidsdryck, bröd och kaffe.

värmestuga romme dal två våningar

Värmestugan

Om du vill värma dig och äta din medhavda matsäck eller köpa något att äta finns vår stora och generösa värmestuga i två plan på torget. Här finns gott om toaletter och en garderob för att lämna in värdesaker. Notera att vi inte tillhandahar Mikrovågsugnar.

Blinky & Utomhusgrillar

Vid rätt väder och temperatur grillar vi hamburgare och korv utomhus. Nere i Romme Dal hittar du exempelvis vår utomhusgrill Blinky.

frukostskål ski lodge

Allergier & Specialkost

Allergi eller behov av specialkost? Kontakta oss så hjälper vi dig.