Erica
10 mars 2020
Share Dela

En skidskola vi är stolta över

skidskola barn

Passa på att boka in dig hos oss i Romme Alpin skidskola, en av Sveriges bästa med högt utbildade instruktörer. Våra instruktörer utgår från dina/era målsättningar och tar er utveckling vidare därifrån vare sig om du är barn, ungdom eller vuxen, nybörjare som avancerad, skidor, telemark eller snowboard.

Vi har hela berget som vår arena och kanske handlar det om att på ett tryggt och säkert sätt kunna njuta av frisk luft och frihet, umgås med släkt och vänner med stor glädje och gemenskap, bemästra backarna med fart och kontroll eller hoppa och leka i parken. Oavsett vad så finns våra instruktörer här för dig. Och för dig som blir mer intresserad av att kanske utbilda dig och bli en del av vårt härliga team på Romme finns olika vägar att gå.
Varje år utbildas hundratals ledare inom snösporten i vårt land!

I Sverige har du ett antal vägar du kan välja för att få en bra och kvalitativ utbildning. De organisationer som utbildar har gemensamt att de leder till en skid- och snowboardlärarexamen eller tränarcertifiering. Utbildningsorganisationerna riktar sig mot olika målgrupper, så det fyller det totala behov som finns inom svensk snösport.

Är du nyfiken och vill veta mer så hjälper Romme Alpin Skidskola gärna till som idag är den skidskola med högst utbildningsnivå i Sverige med hela 18 med det högsta utbildningssteget examen.

Kontakta oss på skidskola@rommealpin.se
Vi hoppas att du vill bli med i vår skidfamilj i framtiden!

/Karolina Carlsdotter, Skidskoleansvarig.