Erica
11 januari 2021
Share Dela

Nu håller vi öppet dagligen

Vi har haft några riktigt fina premiärdagar här på Romme Alpin. Vi fick till och med lite solsken igår, söndag 10/1, som bilden visar. I dag har vi ett ymnigt snöfall och riktigt kallt. Just denna vecka ser temperaturerna ut att falla, så vi satsar på att spruta klar att snö för denna säsong. Vårt snöteam tillsammans med pistmaskinisterna arbetar dygnet runt - helt fantastiska är dem.

Vi har ju förbokning på alla Skipass denna säsong, även barn 0-6 år måste ha förbokat. Detta för att vi begränsat antalet gäster i vår anläggning för att minska trängsel. Efter de första dagarna så verkar vår information gått fram då vi knappt mött en person som inte förbokat. Vi är mycket tacksamma för det.

Vi vet att det vissa dagar kommer att bli fullbokade och då får den som inte förbokat åka hem igen, så vet du någon särskild dag du vill åka - passa på att boka. Är en dag fullbokad, kika gärna lite senare, det kan vara så att vi släpper på fler platser om vi har kapacitet för det. Allt beror på antalet öppna backar, nedfarter och andra yttre förhållanden.

Nu ska vi passa på att njuta av nysnön och härliga backar. dessa tre kommande veckor är några av våra lugnaste, så vill du ha många åk i benen är det nu du ska komma. Vi håller i alla fall öppet dagligen till och med den 5 april. Hoppas vi ses!