Erica
16 januari 2021
Share Dela

MAXIMERA ÅKNINGEN

MYCKET PLATS I BACKEN!

Vi har skapat tre nya erbjudande till dig som gäst att nyttja måndagar till torsdagar fram till mitten av februari. Passa på att åk när det finns mycket svängrum och kanske är som allra bäst. Paketen har lite olika inriktning, men syftet är detsamma: Att maximera åkningen.

1. JOBBESTER
I vårt jobbesterpaket erbjuder två nätter i vår Ski Lodge inkl. frukost och middagar. Bra wi-fi uppkoppling och så klart ett SkiPass laddad med tre hela dagar i backen.

Vårt jobbesterpaket går att boka söndag-tisdag & tisdag - torsdag vecka 3-6 och 11-13

Vad ingår?
3-dagars SkiPass.
Logi på Ski Lodgen 2 nätter med frukost.
Kvällsbuffé i Lodgerestaurangen dag 1.
Kvällsbuffé i Lodgerestaurangen dag 2.

Pris: 2 795 kr för 1 person. När du har bokat en (1) vuxen till ordinarie pris kan du ta med kollegorna, eller vännerna eller vänner till dessa priser:

Vuxen/Ungdom/Senior: 1495 kr per person
Barn 2-6 år kostar: 50 kr per person

2. FLEXAREN
Arbetar du hemma, flexar eller vill nyttja din friskvård? Fyll på energidepåerna i backen med tillhörande lunch via vårt flexarenkort. För endast 390 kr får du tre timmars skön skidåkning samt dagens lunch i vårt Wärdshus, Hamburgeri eller Våffelstuga. Erbjudandet gäller måndag-torsdagar vecka 3-6.


3. KOMPISTUR
Ta med dig vännerna till en dag i backarna när det finns gott om svängrum och underlaget är som bäst. Genom vårt paket ”Kompistur” kan ni boka SkiPass för endast 335 kr/person när minst tre personer i samma bokning. Erbjudandet gäller måndag-torsdag vecka 3-6.

Välkommen att kontakta oss för mer information eller bokning.
Notera att bokningen måste ske vid ett och samma tillfälle genom alpin@rommealpin.se eller 0243-795800.

Alla paket förutom KOMPISTUREN bokar du direkt  i vår onlinebokning. Du kan även läsa mer här.