Erica
22 maj 2019
Share Dela

Årets skidinspiratör

I samband med SLAO:s (Svenska skidanläggningars organisation) årsmöte den 21 maj delades ett antal priser ut till svenska anläggningar, personligheter och insatser.

Vi på Romme Alpin är mycket stolta att att priset till Årets Skidinspiratör gick till vår skidskoleansvarige Karolina Carlsdotter. Priset tilldelas en individ eller grupp som på ett innovativt sätt medverkat till att sprida skidgläjde, skapa friktionsfri semester och vinna nya gäster.

Motiveringen:

Som mångårig skidinstruktör och examensordförande för svensk skidskoleutbildning sitter ”pepp” i ryggmärgen på Karolina Carlsdotter. Senaste året har varit makalöst – när hon inte coachat demoteamet på Interski i Bulgarien har hon ordnat tjejläger i Fjätervålen, ansvarat för SLAO:s skidskolegrupp och fortsatt lyfta Rommes skidskola till nya höjder. I allt Karolina tar sig för märks samma noggrannhet, erfarenhet och kärlek till skidåkningen, liksom hennes önskan att fler ska smittas av samma passion.

Vi är såklart mycket stolta - och du, tveka inte att boka en lektion hos oss i vinter. Onlinebokningen för säsongen 2019/202 är nu öppen!
Välkommen!