VANLIGA FRÅGOR OM SHOP & VERKSTAD - SHOP & VERKSTAD

Kan jag få hjälp att valla mina skidor?

I vår skidverkstad hjälper vi dig gärna att valla din utrustning. Vi erbjuder både varmvallning och maskinvalla. Självklart kan vi även hjälpa dig med dina längdskidor.

Kan jag köpa ryggskydd hos er?

Ja, i vår skidshop. Kom in så hjälper vi dig att hitta rätt ryggskydd för dig.

Säljer ni skidkläder?

I vår skidshop hittar du det mesta du behöver för en bra dag i backen. Vi har ett brett sortiment av allt från mössor, kläder och vantar till hjälmar, pjäxor och skidor. Om du har frågor eller funderingar så finns alltid vår kunniga personal på plats för att hjälpa dig.

Hur fungerar tripp, trapp, trull?

Tripp Trapp Trull är ett unikt och förmånligt erbjudande för alla barn!

Hur går det till?

Du köper ett paket med en helt ny utrustning, det vill säga; pjäxor, stavar och skidor med bindningar till ditt barn i vår Uthyrning.
Du tar en kölapp utanför uthyrningen så hjälper vi dig.
Allt eftersom barnet växer och växer ur utrustningen, byter du till en nyservad begagnad utrustning. Byta kan du göra hur många gånger som helst tills att barnet har uppnått storlek 40 på pjäxorna, en skidlängd på 140 cm eller har fyllt 16 år.

Välkommen in skidshopen för att höra mer om Tripp Trapp Trull.

Behöver jag boka tid för att få hjälp med min utrustning?

Om du är i behov av hjälp eller har frågor om din utrustning är det bara att komma in till verkstaden. Oftast kan vår personal hjälpa dig , men naturligtvis finns det undantag. Vissa jobb kan även göras efter stängning för att levereras lagom till backens öppning dagen därpå.