Skidåkning som i fjällen på näravstånd!

2,5 timmar resväg från Stockholm

Rommebloggen

Rea i skidshopen

Nu har vi haft ett par riktigt fina dagar i backarna med mycket solsken och skön åkning! Framöver ser det ut som att det fina vädret ska fortsätta och dessutom ge oss någon minusgrad på nätterna som fryser ihop underlaget.

Med knappt 2,5 vecka kvar av säsongen kan vi tipsa dig att besöka skidshopen som har upp till - 50 % på allt från strumpor, underställ, överdragsbyxor och jackor med mera. Du kan göra riktigt fina fynd! Dessutom ger vi upp till -20% rabatt på våra skidor och pjäxor i testbutiken.

Kom gärna in och fråga personalen om just din drömutrustning och teståk innan du slår till! Varmt välkommen till oss på Romme Alpin. Vi håller öppet dagligen kl. 9.00-16.00 till och med den 7 april.


Nyheter

2-dagars skidåkning

Weekendresa

Varje lördag erbjuder Björcks Resor en weekendresa med övernattning i centrala Borlänge. Bussen avgår från Södertälje och Stockholm. 


Erbjudande

Senior- och Familjeveckor

Boka in familjen eller kompisarna på vårt prisvärda paket vecka 13 och 14. SkiPass, boende och middagar ingår i priset. Och, om du vill, även bussresa! 


En perfekt gåva!

KÖP ETT PRESENTKORT

Ett presentkort på Romme Alpin passar till födelsedagspresent, företagsgåva eller varför inte bröllopspresent. Vårt presentkort kan användas på hela anläggningen, flera gånger, så länge det finns ett värde kvar. 


Skidåkning

Vi erbjuder skidåkning i alla fyra väderstreck och ett stort Nybörjarområde.

SkiPass

Läs mer om våra SkiPass-priser och alternativ.

Skidskola

Gruppskidskola för både barn och vuxna.

Bo precis vid backen!

På Romme Alpin Ski Lodge bor du precis intill backen. Här bord du bekvämt i hotellrum med bäddade sängar och en stor frukostbuffé som varje morgon välkomnar dig. Parkera bilen och njut av en vistelse hos oss.

Finns det grillplats?

Intill Nybörjarområdet i Romme Dal finns vår grillplats som är laddade med kol och redo att tändas av er gäster dagligen från kl. 11.00. Njut av maten utomhus eller sitt inne i vår Värmestuga och ät.

@rommealpin på Instagram