Skidåkning som i fjällen på näravstånd!

2,5 timmar resväg från Stockholm

Rommebloggen

Årets skidinspiratör

I samband med SLAO:s (Svenska skidanläggningars organisation) årsmöte den 21 maj delades ett antal priser ut till svenska anläggningar, personligheter och insatser.

Vi på Romme Alpin är mycket stolta att att priset till Årets Skidinspiratör gick till vår skidskoleansvarige Karolina Carlsdotter. Priset tilldelas en individ eller grupp som på ett innovativt sätt medverkat till att sprida skidgläjde, skapa friktionsfri semester och vinna nya gäster.

Motiveringen:

Som mångårig skidinstruktör och examensordförande för svensk skidskoleutbildning sitter ”pepp” i ryggmärgen på Karolina Carlsdotter. Senaste året har varit makalöst – när hon inte coachat demoteamet på Interski i Bulgarien har hon ordnat tjejläger i Fjätervålen, ansvarat för SLAO:s skidskolegrupp och fortsatt lyfta Rommes skidskola till nya höjder. I allt Karolina tar sig för märks samma noggrannhet, erfarenhet och kärlek till skidåkningen, liksom hennes önskan att fler ska smittas av samma passion.

Vi är såklart mycket stolta - och du, tveka inte att boka en lektion hos oss i vinter. Onlinebokningen för säsongen 2019/202 är nu öppen!
Välkommen!


Nyheter

Dags att boka!

Säsongen 2019/2020

Nu är onlinebokningen för säsongen 2019/2020 öppen. Varmt välkommen att boka din vintersemester redan idag!


Senior- och Familjeveckor

Även nästa säsong kör vi våra prisvärda familj- och seniorpaket. SkiPass, boende och middagar ingår i priset. Och, om du vill, även bussresa! 


En perfekt gåva!

KÖP ETT PRESENTKORT

Ett presentkort på Romme Alpin passar till födelsedagspresent, företagsgåva eller varför inte bröllopspresent. Vårt presentkort kan användas på hela anläggningen, flera gånger, så länge det finns ett värde kvar. 


Skidåkning

Vi erbjuder skidåkning i alla fyra väderstreck och ett stort Nybörjarområde.

SkiPass

Läs mer om våra SkiPass-priser och alternativ.

Skidskola

Gruppskidskola för både barn och vuxna.

Bo precis vid backen!

På Romme Alpin Ski Lodge bor du precis intill backen. Här bor du bekvämt i hotellrum med bäddade sängar och en stor frukostbuffé som varje morgon välkomnar dig. Parkera bilen och njut av en vistelse hos oss.

Finns det grillplats?

Intill Nybörjarområdet i Romme Dal finns vår grillplats som är laddade med kol och redo att tändas av er gäster dagligen från kl. 11.00. Njut av maten utomhus eller sitt inne i vår Värmestuga och ät.

@rommealpin på Instagram