Skidåkning som i fjällen på näravstånd!

2,5 timmar resväg från Stockholm

Jobba på Romme Alpin i vinter.

Nu är det dags att söka säsongens tjänster på Romme Alpin. Vi rekryterar nu personal till alla våra avdelningar, även ansvars- och ledarroller. Sista dag för ansökan är 10 oktober.

Julbord med många smaker i Ski Lodgen

Traditionella, lokala och fräscha smaker samsas på Romme Alpins smakfulla och gedigna julbord i Ski Lodgens restaurang. I år kryddat med underhållning i form av Ingemar Ihlis och Korning & Pettsson.

Rommebloggen

Nu är onlinebokningen öppen

Nu har vi öppnat vår onlinebokning för kommande vintersäsong. Vill du boka boende, Rommepaket, skidskola och utrustning är du varmt välkommen. (Notera att våra SkiPass blir bokningsbara i början av september.)
Vi ser nu fram emot en skön sommar där vi laddar batterierna för , vad vi hoppas, en riktigt härlig och kall vinter. 

Har du frågor eller funderingar så har vår bokning öppet hela sommaren, men med begränsade öppettider.


Nyheter

Våra Fonduekvällar är tillbaka

Våra mycket omtyckta fondueaftnar i Toppstugan på toppen av Snöberget är tillbaka denna säsong. Njut av vacker utsikt, god mat och trevligt umgänge.


Grupp- eller skolresa 2021/2022

Vi är väl förberedda för att ta emot er grupp/skolklass kommande vinter. Vi kan erbjuda ett bra friluftsdagspaket inklusive Skipass och bussresa från er hemort. Det är tryggt att boka då ändringar eller avbokning kan ske fram till 10 dagar innan resan.


JOBBESTER

Vi har nu släppt platserna för våra populära JOBBESTERPAKET. Kombinera jobb med massor av härlig skidåkning när backarna kanske är som allra bäst. Ta med dig kollegorna, eller kanske familjen!


Skidåkning

Vi erbjuder skidåkning i alla fyra väderstreck och ett stort Nybörjarområde.

SkiPass

Läs mer om våra SkiPass-priser och alternativ.
Skidskola Romme Alpin

Skidskola

Gruppskidskola för både barn och vuxna.

Bo precis vid backen!

På Romme Alpin Ski Lodge bor du precis intill backen. Här bor du bekvämt i hotellrum med bäddade sängar och en stor frukostbuffé som varje morgon välkomnar dig. Parkera bilen och njut av en vistelse hos oss.

Finns det grillplats?

Intill Nybörjarområdet i Romme Dal finns vår grillplats som är laddade med kol och redo att tändas av er gäster dagligen från kl. 11.00. Njut av maten utomhus eller sitt inne i vår Värmestuga och ät.

@rommealpin på Instagram