Skidåkning som i fjällen på näravstånd!

2 timmar och 30 minuters resväg från Stockholm

Rommebloggen

Häng med på Rommis Våffelkalas

Vår Rommi bjuder in alla barn mellan 4-9 år till ett smarrigt våffelkalas uppe i Våffelstugan på Snöbergets topp. Tillsammans med våra skidlärare åker barnen skidor dit och hem. Det blir bus och skoj och självklart våffla. På berget kan allt hända! Häng på!

När: Måndagar & Fredagar
14.30-16.00

Max antal barn: 20

Pris: 205 kr

Ålder: 4-9 år

Förkunskapskrav:
Åker i plog och kan svänga själv samt åka sittlift. Mamma och pappa är inte bjudna på kalaset utan här tar skidskolan hand om barnen!

Bokas via skidskolan här


Nyheter

Ladda bilen när du åker skidor

Vi har 80 tillgängliga laddplatser. Ingen förbokning krävs, utan det är "först till kvarn". Du betalar en fast avgift för hela dagen. Grupp- eller skolresa 2024

Boka en kul dag i snön! Vi kan erbjuda ett bra friluftsdagspaket inklusive Skipass och bussresa tur och retur från er hemort.


Skidweekend med Björcks Buss

Björcks Resor erbjuder weekendresor till Romme Alpin från Nykvarn, Södertälje, Stockholm och Västerås. Två dagars SkiPass och en övernattning i Borlänge.

Nästa avresa: 1/3 samt 2/3


Skidåkning

Vi erbjuder skidåkning i alla fyra väderstreck och ett stort nybörjarområde.
Bild på förladdat Skipass

SkiPass

Alla SkiPass måste förbokas, begränsat antal platser. Läs mer om våra kort här.
Skidskola Romme Alpin

Skidskola

Gruppskidskola för både barn och vuxna.

Bo precis vid backen!

På Romme Alpin Ski Lodge bor du precis intill backen. Här bor du bekvämt i hotellrum med bäddade sängar och en stor frukostbuffé som varje morgon välkomnar dig. Parkera bilen och njut av en vistelse hos oss.

Kan jag ladda min elbil hos er?

Ja, vi har en avgränsad elbilsparkering där vi erbjuder vi 80 platser med 11kw laddning. Du betalar en fast avgift för hela dagen och behöver inte flytta din bil. Ladda ned EASYPARK appen och kör igång. Ingen förbokning.