Skidåkning som i fjällen på näravstånd!

2,5 timmar resväg från Stockholm

Rommebloggen

Vilka dagar på bergen

Just nu är det SÅ fint i backarna. Allt är öppet och underlaget är optimalt, lite lagom hårt, men greppigt. Gårdagens och dagens snöfall har även förvandlat bergen till ett riktigt drömlandskap.

Under veckodagarna är det just nu väldigt lugnt i backarna. Antar att många är tillbaka på jobbet efter en lång ledighet runt jul- och nyår. Detta ger dock er som har möjlighet att komma och åka helt fantastiska möjligheter. Du kan åka i stort sett så mycket du vill. Enligt appen MITT ROMME har en person som mest hunnit med 85 åk på en dag! Verkligen imponerande! De benen måste vara riktigt starka;)

Du vet väl om att du varje vecka kan se en snörapport från bergen. Den aktuella, samt mycket mer rörliga bilder från vår anläggning finns i vårt filmgalleri.

Vi önskar dig fina dagar!


Nyheter

SKIDTUR

EXTRA DAGSTURSBUSSAR

Under vecka 4 har vi extra avgångar på våra populära dagstursbussar från Södertälje och Stockholm på tisdag och torsdag. En perfekt dagsutflykt!


Erbjudande

Senior- och Familjeveckor

Boka in familjen eller kompisarna på våra prisvärda veckor under januari och mars/april. 


En perfekt gåva!

KÖP ETT PRESENTKORT

Ett presentkort på Romme Alpin passar till födelsedagspresent, företagsgåva eller varför inte bröllopspresent. Vårt presentkort kan användas på hela anläggningen, flera gånger, så länge det finns ett värde kvar. 


Skidåkning

Vi erbjuder skidåkning i alla fyra väderstreck och ett stort Nybörjarområde.

SkiPass

Läs mer om våra SkiPass-priser och alternativ.

Skidskola

Gruppskidskola för både barn och vuxna.

Bo precis vid backen!

På Romme Alpin Ski Lodge bor du precis intill backen. Här bord du bekvämt i hotellrum med bäddade sängar och en stor frukostbuffé som varje morgon välkomnar dig. Parkera bilen och njut av en vistelse hos oss.

Finns det grillplats?

Intill Nybörjarområdet i Romme Dal finns vår grillplats som är laddade med kol och redo att tändas av er gäster dagligen från kl. 11.00. Njut av maten utomhus eller sitt inne i vår Värmestuga och ät.

@rommealpin på Instagram