Skidåkning som i fjällen på näravstånd!

2,5 timmar resväg från Stockholm

Rommebloggen

Sportlovstider

Det är redan dags för sportlovsveckor och vi hälsar alla våra gäster varmt välkomna. Vilken start det blev - strålande sol och några få minusgrader. Vi hoppas att det håller i sig resterande veckor.

Några bra sportlovstips:
1. Förboka din utrustning via rommealpin.se. På så vis är den klart att hämtas direkt när du kommer hit. Vid ankomst gå till våra FÖRBOKAT- dörrar och ha med ditt bokningsnummer. Du kan förboka fram till kl. 06.00 på din ankomstdag.

2. Kom i tid! Uthyrningen och skidshopen öppnar redan kl. 08.00 på morgonen. Hämta din förbokade utrustning tidigt så kommer du ut i backen snabbt. Passa även på att ät en god frukost i Cafeét.

3. Förboka ditt SkiPass på vår hemsida eller i MITT ROMME-appen. Då kan du gå direkt till liften!

4. Ät din lunch lite tidigare…eller håll dig och ät lite senare. Runt 12.00 vill de flesta äta, så vill du ha en lugnare matstund, vänta lite eller håll ut😉 Runt lunchtid är det dessutom lite lugnare i backen.

Ha det fint i backarna!
(Bilden visar den nya 6-Stols Expressliften Götes Express och backarna Götes Brant, Lenas Svarta samt Brömses.)


Nyheter

2-dagars skidåkning

Weekendresa

Varje lördag erbjuder Björcks Resor en weekendresa med övernattning i centrala Borlänge. Bussen avgår från Södertälje och Stockholm. 


Erbjudande

Senior- och Familjeveckor

Boka in familjen eller kompisarna på vårt prisvärda paket. Vecka 11-12 börjar bli fullbokat men vecka 13-14 finns gott om plats. SkiPass, boende och middagar ingår i priset. Och, om du vill, även bussresa! 


En perfekt gåva!

KÖP ETT PRESENTKORT

Ett presentkort på Romme Alpin passar till födelsedagspresent, företagsgåva eller varför inte bröllopspresent. Vårt presentkort kan användas på hela anläggningen, flera gånger, så länge det finns ett värde kvar. 


Skidåkning

Vi erbjuder skidåkning i alla fyra väderstreck och ett stort Nybörjarområde.

SkiPass

Läs mer om våra SkiPass-priser och alternativ.

Skidskola

Gruppskidskola för både barn och vuxna.

Bo precis vid backen!

På Romme Alpin Ski Lodge bor du precis intill backen. Här bord du bekvämt i hotellrum med bäddade sängar och en stor frukostbuffé som varje morgon välkomnar dig. Parkera bilen och njut av en vistelse hos oss.

Finns det grillplats?

Intill Nybörjarområdet i Romme Dal finns vår grillplats som är laddade med kol och redo att tändas av er gäster dagligen från kl. 11.00. Njut av maten utomhus eller sitt inne i vår Värmestuga och ät.

@rommealpin på Instagram