Skidåkning som i fjällen på näravstånd!

2,5 timmar resväg från Stockholm

Rommebloggen

Dags att boka julbord

Det kanske känns lite tidigt att börja prata om jul och julbord, med faktum är att tiden går fort och om du vill få plats på något av våra populära julbord kan det vara hög tid att börja boka.

Här på Romme Alpin erbjuder vi julbord nere i vår Ski Lodge samt uppe i vår Toppstuga på Solklinten. På våra julbord samsas de traditionella smakerna med fräscha sallader, ostar, kallskuret och lokala delikatesser i en smakresa för alla sinnen. Dessertbordet är också något man bara måste lämna lite plats för.

Om du vill passa på att bo över i samband med ett julbord så erbjuder vi boende  den 13-15 december  - en eller två nätter till samma pris:

Dubbelrum 1395:-
4-bäddsrum 1595:-
5-bäddsrum 1795:-

Läs mer om våra julbord, se priser och datum:
Toppstugans julbord
Ski Lodgens julbord & Jullunch.

Välkommen till säsongen 2019/2020!


Nyheter

Dags att boka!

Boka en eller två nätter till samma pris!

Den 13-15 december ger vi dig möjlighet att boka en eller två nätter till samma pris:

Dubbelrum 1395:-
4-bäddsrum 1595:-
5-bäddsrum 1795:-

En perfekt kombination med vårt julbord i Toppstugan.


Nyhetsbrev med senaste nytt

Du vet väl om att du kan prenumerera på vårt nyhetsbrev där vi bland annat berättar om läget på bergen, smarta tips inför ditt besök och erbjudanden.


En perfekt gåva!

KÖP ETT PRESENTKORT

Ett presentkort på Romme Alpin passar till födelsedagspresent, företagsgåva eller varför inte bröllopspresent. Vårt presentkort kan användas på hela anläggningen, flera gånger, så länge det finns ett värde kvar. 


Skidåkning

Vi erbjuder skidåkning i alla fyra väderstreck och ett stort Nybörjarområde.

SkiPass

Läs mer om våra SkiPass-priser och alternativ.

Skidskola

Gruppskidskola för både barn och vuxna.

Bo precis vid backen!

På Romme Alpin Ski Lodge bor du precis intill backen. Här bor du bekvämt i hotellrum med bäddade sängar och en stor frukostbuffé som varje morgon välkomnar dig. Parkera bilen och njut av en vistelse hos oss.

Finns det grillplats?

Intill Nybörjarområdet i Romme Dal finns vår grillplats som är laddade med kol och redo att tändas av er gäster dagligen från kl. 11.00. Njut av maten utomhus eller sitt inne i vår Värmestuga och ät.

@rommealpin på Instagram