Skidåkning som i fjällen på näravstånd!

2,5 timmar resväg från Stockholm

Vill du jobba hos oss

Inför säsongen 2020/2021 söker vi nya härliga medarbetare. Är du intresserad av att laga mat, diska, svara i telefonen, köra pistmaskin eller sälja skidor och ge service i värdsklass? Ansök då!

Rommebloggen

Mot en ny säsong med anpassning och generösa avokningsmöjliheter

Som alla vet så råder fortfarande speciella omständigheter i samhället.
Just nu pågår förberedelserna här på Romme Alpin för att anpassa verksamheten enligt de riktlinjer som Folkhälsomyndigheten rekommenderar. Allt för att kunna erbjuda dig en trygg vistelse.

Vi anpassar skidåkningen, uthyrningen, och de olika matställena för att undvika onödig trängsel. Vi kommer vara väl förberedda. En rolig nyhet, som du ser på bilden, är att den nedre branten i Bos blivit breddad. Även branten i Avenyn har fått mer svängrum!

För att ytterligare underlätta ditt beslut så erbjuder vi dig att fram till den 16 november avboka hela din vistelse och få alla pengar tillbaka.

 


Nyheter

Tillfälligt fel

Just nu har vi problem med vår telefon. Vi arbetar med att hitta en lösning. Maila gärna alpin@rommealpin.se


Boka din vintersemester säsongen 2020/2021

Vår onlinebokning för säsongen 2020/2021 är öppen. Varmt välkommen att boka in din vintersemester. Generösa avbokningsmöjligheter till och med den 15 november.


Boka idag

Julbord i Ski Lodgens restaurang

Inled kvällen med varm glögg i lobbyn innan du avnjuter vårt stora julbord i Ski Lodgerestaurangen. Här möts du av lokala, fräscha och traditionella smaker. Som avslutning väntar vårt stora dessertbord.
Notera! Vi erbjuder ett begränsat antal platser i vår rymliga restaurang.


snowboardåkning romme

Skidåkning

Vi erbjuder skidåkning i alla fyra väderstreck och ett stort Nybörjarområde.

SkiPass

Läs mer om våra SkiPass-priser och alternativ.

Skidskola

Gruppskidskola för både barn och vuxna.

Bo precis vid backen!

På Romme Alpin Ski Lodge bor du precis intill backen. Här bor du bekvämt i hotellrum med bäddade sängar och en stor frukostbuffé som varje morgon välkomnar dig. Parkera bilen och njut av en vistelse hos oss.

Finns det grillplats?

Intill Nybörjarområdet i Romme Dal finns vår grillplats som är laddade med kol och redo att tändas av er gäster dagligen från kl. 11.00. Njut av maten utomhus eller sitt inne i vår Värmestuga och ät.

@rommealpin på Instagram