Skidåkning som i fjällen på näravstånd!

2,5 timmar resväg från Stockholm

Dags för femte Riksträffen

Boka in första helgen i september för från och med fredagen tredje september till söndagen den femte september träffas vi igen på Romme Alpin.

Rommebloggen

Nu är onlinebokningen öppen

Nu har vi öppnat vår onlinebokning för kommande vintersäsong. Vill du boka boende, Rommepaket, skidskola och utrustning är du varmt välkommen. (Notera att våra SkiPass blir bokningsbara i början av september.)
Vi ser nu fram emot en skön sommar där vi laddar batterierna för , vad vi hoppas, en riktigt härlig och kall vinter. 

Har du frågor eller funderingar så har vår bokning öppet hela sommaren, men med begränsade öppettider.


Nyheter

SMC 2021

Årets upplaga av Riksträffen skulle blivit den sjätte i ordningen men på grund av coronapandemin blir det femårsjubileum i år istället. Helgen 3-5 september är det dags igen att träffas på Romme Alpin och umgås, köra hoj, skjuta hagelbrakare, gå tipspromenad, köra Knix, partaja, dansa och kanske plocka svamp, vem vet. Bokningen är öppen.


JOBBESTER

Vi har nu släppt platserna för våra populära JOBBESTERPAKET. Kombinera jobb med massor av härlig skidåkning när backarna kanske är som allra bäst. Ta med dig kollegorna, eller kanske familjen!


Skidåkning

Vi erbjuder skidåkning i alla fyra väderstreck och ett stort Nybörjarområde.

SkiPass

Läs mer om våra SkiPass-priser och alternativ.
Skidskola Romme Alpin

Skidskola

Gruppskidskola för både barn och vuxna.

Bo precis vid backen!

På Romme Alpin Ski Lodge bor du precis intill backen. Här bor du bekvämt i hotellrum med bäddade sängar och en stor frukostbuffé som varje morgon välkomnar dig. Parkera bilen och njut av en vistelse hos oss.

Finns det grillplats?

Intill Nybörjarområdet i Romme Dal finns vår grillplats som är laddade med kol och redo att tändas av er gäster dagligen från kl. 11.00. Njut av maten utomhus eller sitt inne i vår Värmestuga och ät.

@rommealpin på Instagram