Skidåkning som i fjällen på näravstånd!

2,5 timmar resväg från Stockholm

Rommebloggen

Våra stjärnor

Igår samlade vi över 500 personer som i vinter kommer att välkomna dig till Romme Alpin i liften, på parkeringen, i Gästservice, i hyran, i våra restauranger eller på berget. Vilket härligt gäng!

Lagom till samlingen kröp även minusgraderna ned så att vi kunde köra igång snösystemet igen. Nu susar det över bergen och det blir allt vitare. Vi hoppas att du längtar lika mycket efter säsongen som vi.

Vi närmar oss...


Nyheter

God jul!

Fira julen hos oss

Vi har snickrat ihop ett härligt och händelserikt program för våra jufirande Ski Lodgegäster. Allt från julpyssel och gymnastik till Tomtepromenad.


En perfekt gåva!

KÖP ETT PRESENTKORT

Ett presentkort på Romme Alpin passar till födelsedagspresent, julklapp, företagsgåva eller varför inte bröllopspresent. Vårt presentkort kan användas på hela anläggningen, flera gånger, så länge det finns ett värde kvar. 


Lördagsöppet i skidshopen

Varje lördag fram till säsongsstart håller nu skidshopen öppet kl 9.00-15.00. Passa på att fynda bland vårt begagnatsortiment och köp eller byt ditt Tripp-Trapp-Trull-paket. 


Skidåkning

Vi erbjuder skidåkning i alla fyra väderstreck och ett stort Nybörjarområde.
priser skipass

SkiPass

Läs mer om våra SkiPass-priser och alternativ.
nybörjare skidskola

Skidskola

Gruppskidskola för både barn och vuxna.

Bo precis vid backen!

På Romme Alpin Ski Lodge bor du precis intill backen. Här bord du bekvämt i hotellrum med bäddade sängar och en stor frukostbuffé som varje morgon välkomnar dig. Parkera bilen och njut av en vistelse hos oss.

gruppskidskola barn

GRUPPLEKTIONER

Perfekt för dig som är ny eller vill utvecklas tillsammans med andra. I grupplektioner åker du skidor tillsammans med andra och utvecklas i gruppen under några intensiva lektioner.

 

Nya Mitt Romme

Vi håller på att utveckla vår Mitt Romme App. Läs mer om alla fördelar du kommer kunna nyttja i vinter.

När öppnar Romme Alpin för säsongen?

Säsongen 2018/2019 öppnar Romme Alpin för skidåkning dagligen från och med fredag den 21/12 (första incheckning på Ski Lodgen är från 15.00 torsdag 20/12). Vid gynnsam temperatur kan vi komma att ha helgöppet för skidåkning i december.

@rommealpin på Instagram