Skidåkning som i fjällen på näravstånd!

2,5 timmar resväg från Stockholm

Rommebloggen

Ta vara på morgonens första timme

Vi har tipsat om det så många gånger och vi kommer fortsätta göra det för morgonens första timme är FANTASTISK! Orörda backar, förhoppningsvis en soluppgång som bländar, knarr under skidorna och massor av sköna åk.

Vi lovar att du kommer att njuta och du kommer dessutom att hinna göra så många åk ostört.

På morgonen, parkera vid Götes brant och ta Götes Express direkt upp till Solklintens topp. Det är ju perfekt att göra så nu när ditt SkiPass redan är förladdat! Så ställ klockan, upp och hoppa. Vi önskar dig fina dagar i backarna!


Nyheter

ALLA SKIPASS MÅSTE FÖRBOKAS

Eftersom vi har kvar fjolårets nyhet med ett begränsat antal sålda SkiPass per dag så måste alla SkiPass förbokas. Du gör det enkelt via vår onlinebokning eller MITT ROMME-app.


Grupp- eller skolresa 2022

Vi är väl förberedda för att ta emot er grupp/skolklass kommande vinter. Vi kan erbjuda ett bra friluftsdagspaket inklusive Skipass och bussresa från er hemort. Det är tryggt att boka då ändringar eller avbokning kan ske fram till 10 dagar innan resan.


NYHET 22/23 SNÖBERGET DIREKT

I sommar kommer vi att bygga en ny stollift. Det blir det sjätte stolliften inom Romme Alpins skidområde. Detta är en investering på 70 Mkr.


Skidåkning

Vi erbjuder skidåkning i alla fyra väderstreck och ett stort Nybörjarområde.

SkiPass

Läs mer om våra SkiPass, säsongskort och hur du förbokar.
Skidskola Romme Alpin

Skidskola

Gruppskidskola för både barn och vuxna.

Bo precis vid backen!

På Romme Alpin Ski Lodge bor du precis intill backen. Här bor du bekvämt i hotellrum med bäddade sängar och en stor frukostbuffé som varje morgon välkomnar dig. Parkera bilen och njut av en vistelse hos oss.

Finns det grillplats?

Intill Nybörjarområdet i Romme Dal finns vår grillplats som är laddade med kol och redo att tändas av er gäster dagligen från kl. 11.00. Njut av maten utomhus eller sitt inne i vår Värmestuga och ät.

@rommealpin på Instagram