Skidåkning som i fjällen på näravstånd!

2,5 timmar resväg från Stockholm

Rommebloggen

Nu öppnar vi alla backar

Äntligen kan vi skriva att allt är öppet, både backar och liftar. Helt otroligt. Vilket arbete vårt team på bergen gjort med snöläggning, preparering och underhåll. Wow! Alla våra Juniorparker har de också hunnit färdigställa; Calles Kurvor, Mattas Gröna och Rommilandet.

Vi går emot en fullbokad helg, vilket vi tycker är jättekul förstås. Självklart hade vi velat ta emot er alla, men i år så har vi endast ett begränsat antal platser för er trygghet. 
Hann du inte med att boka så rekommenderar vi dig att förboka det datum du vill komma redan nu, alternativt välja en vardag. Vi har då gott om plats i backarna och med allt nu öppet så kan du i princip åka hur mycket du vill.

Vi har skapat ett antal paket under våra måndagar- torsdagar som vi tror kan passa. Läs gärna mer här.

Ett annat tips är att kolla in våra Skidbussar, i deras resor finns alltid ett garanterat SkiPass så länge de har plats på bussen.


Nyheter

JOBBESTER

Passa på att besöka oss när det är som lugnast i backarna och troligtvis bäst åkning. I våra jobbesterpaket erbjuds två nätter i vår Ski Lodge inkl. frukost och middagar. Bra wi-fi uppkoppling och så klart ett SkiPass laddad med tre hela dagar i backen.


MÅNDAG-TORSDAG

FLEXAREN

Arbetar du hemma, flexar eller vill nyttja din friskvård?
Fyll på energidepåerna i backen med tillhörande lunch via vårt flexarenkort. För 390 kr får du tre timmars skön skidåkning samt dagens lunch.


Förboka ditt SkiPass säsongen 2020/2021

Inför säsongen inför vi obligatorisk förbokning av Skipass. Barn 0-6 år, åker fortfarande gratis men måste ha ett Skipass och en förbokad dag.


KOMPISTUR

Ta med dig vännerna till en dag i backarna när det finns gott om svängrum och underlaget är som bäst.
Genom vårt paket ”Kompistur” kan ni boka SkiPass för endast 335 kr/person vid minst tre personer i samma bokning. Erbjudandet gäller måndag-torsdag vecka 3-6.


snowboardåkning romme

Skidåkning

Vi erbjuder skidåkning i alla fyra väderstreck och ett stort Nybörjarområde.

SkiPass

Läs mer om våra SkiPass-priser och alternativ.

Skidskola

Gruppskidskola för både barn och vuxna.

Bo precis vid backen!

På Romme Alpin Ski Lodge bor du precis intill backen. Här bor du bekvämt i hotellrum med bäddade sängar och en stor frukostbuffé som varje morgon välkomnar dig. Parkera bilen och njut av en vistelse hos oss.

Finns det grillplats?

Intill Nybörjarområdet i Romme Dal finns vår grillplats som är laddade med kol och redo att tändas av er gäster dagligen från kl. 11.00. Njut av maten utomhus eller sitt inne i vår Värmestuga och ät.

@rommealpin på Instagram