Skidåkning som i fjällen på näravstånd!

2,5 timmar resväg från Stockholm

Rommebloggen

uthyrning

Årets begagnatförsäjning

Vår begagnatförsäljning brukar locka många besökare från hela Mellansverige. I år startar vi försäljningen den 16 november kl 9.00. Som vanligt ställer vi ut nummerlappsmaskinen kl 7.00. Under tiden kan du värma dig och köpa något att äta inne i Värmestugan.

Vi kommer under kommande lördagar att sälja ut begagnad utrustning från de gånga säsongerna - främst skidor och pjäxor. Redan nu vet vi att vi inte kommer att ha några snowboards eller boots. Vi kommer försöka att uppdatera utförsäljningssortimentet när vi närmar oss november.

TRIPP-TRAPP-TRUPP paketen går även att köpa/byta från 16 november. Vi rekommenderar dock att inte göra det denna första lördag. Det kommer finnas utrustning kvar till detta ändamål under säsongen.

Shoppen håller från den 16 november öppet varje lördag fram till ordinarie säsongsstart kl 9.00-15.00. Shoppen är förresten ombyggd inför denna säsong och varje vecka kommer nytt att fyllas på i butiken.

Notera! Inga köp innan, eller bokningar på utrustning går att göra.


Nyheter

Dags att boka!

Boka en eller två nätter till samma pris!

Den 13-15 december ger vi dig möjlighet att boka en eller två nätter till samma pris:

Dubbelrum 1395:-
4-bäddsrum 1595:-
5-bäddsrum 1795:-

En perfekt kombination med vårt julbord i Toppstugan.


Nyhetsbrev med senaste nytt

Du vet väl om att du kan prenumerera på vårt nyhetsbrev där vi bland annat berättar om läget på bergen, smarta tips inför ditt besök och erbjudanden.


En perfekt gåva!

KÖP ETT PRESENTKORT

Ett presentkort på Romme Alpin passar till födelsedagspresent, företagsgåva eller varför inte bröllopspresent. Vårt presentkort kan användas på hela anläggningen, flera gånger, så länge det finns ett värde kvar. 


Skidåkning

Vi erbjuder skidåkning i alla fyra väderstreck och ett stort Nybörjarområde.

SkiPass

Läs mer om våra SkiPass-priser och alternativ.

Skidskola

Gruppskidskola för både barn och vuxna.

Bo precis vid backen!

På Romme Alpin Ski Lodge bor du precis intill backen. Här bor du bekvämt i hotellrum med bäddade sängar och en stor frukostbuffé som varje morgon välkomnar dig. Parkera bilen och njut av en vistelse hos oss.

Finns det grillplats?

Intill Nybörjarområdet i Romme Dal finns vår grillplats som är laddade med kol och redo att tändas av er gäster dagligen från kl. 11.00. Njut av maten utomhus eller sitt inne i vår Värmestuga och ät.

@rommealpin på Instagram