Skidåkning som i fjällen på näravstånd!

2,5 timmar resväg från Stockholm

Rommebloggen

Höstnytt från Romme Alpin

En kort höstrapport från oss där vi berättar om de förbättrigar du som gäst hjälper oss göra genom att ge oss din feedback i våra gästundersökningar, via mail, och möten på anläggningen. Tack!

I år har vi till exempel fräschat upp vårt Hamburgeri i Romme Dal och gjort en enklare väg till Romme Nord. Åh vad vi längtar till säsongsstart!
Nyheter

Dags att boka!

Boka en eller två nätter till samma pris!

Den 13-15 december ger vi dig möjlighet att boka en eller två nätter till samma pris:

Dubbelrum 1395:-
4-bäddsrum 1595:-
5-bäddsrum 1795:-

En perfekt kombination med vårt julbord i Toppstugan.


Nyhetsbrev med senaste nytt

Du vet väl om att du kan prenumerera på vårt nyhetsbrev där vi bland annat berättar om läget på bergen, smarta tips inför ditt besök och erbjudanden.


En perfekt gåva!

KÖP ETT PRESENTKORT

Ett presentkort på Romme Alpin passar till födelsedagspresent, företagsgåva eller varför inte bröllopspresent. Vårt presentkort kan användas på hela anläggningen, flera gånger, så länge det finns ett värde kvar. 


Skidåkning

Vi erbjuder skidåkning i alla fyra väderstreck och ett stort Nybörjarområde.

SkiPass

Läs mer om våra SkiPass-priser och alternativ.

Skidskola

Gruppskidskola för både barn och vuxna.

Bo precis vid backen!

På Romme Alpin Ski Lodge bor du precis intill backen. Här bor du bekvämt i hotellrum med bäddade sängar och en stor frukostbuffé som varje morgon välkomnar dig. Parkera bilen och njut av en vistelse hos oss.

Finns det grillplats?

Intill Nybörjarområdet i Romme Dal finns vår grillplats som är laddade med kol och redo att tändas av er gäster dagligen från kl. 11.00. Njut av maten utomhus eller sitt inne i vår Värmestuga och ät.

@rommealpin på Instagram