Skidåkning som i fjällen på näravstånd!

2,5 timmar resväg från Stockholm

Rommebloggen

Begränsat antal gäster i backarna

För att anpassa oss till rådande läge väljer vi att begränsa antalet åkare i våra backar. Med detta beslut vill vi minska trängsel och garantera kvalitén för alla gäster.

Begränsningen kommer att anpassas efter hur många liftar och nedfarter som är öppna samt rådande yttre förhållanden.

För att genomföra detta praktiskt inför vi nu obligatorisk förbokning av SkiPass. Ditt SkiPass blir din entrébiljett till liftar och backar och laddas eller förbokas på hemsidan eller i appen. SkiPass kommer inte säljas på plats i anläggningen.

Vår bedömning är att det kommer att finnas plats för alla de flesta dagar under säsongen. Dock förväntar vi oss att begränsningen kommer att uppnås under vissa helgdagar, vilket då kommer att betyda ”slutsålt” av SkiPass. Till dessa dagar är det klokt att i god tid förboka er plats.

Läs mer här.


Nyheter

Boka din vintersemester säsongen 2020/2021

Vår onlinebokning för säsongen 2020/2021 är öppen. Varmt välkommen att boka in din vintersemester. Generösa avbokningsmöjligheter.


Boka idag

Julbord i Ski Lodgens restaurang

Inled kvällen med varm glögg i lobbyn innan du avnjuter vårt stora julbord i Ski Lodgerestaurangen. Här möts du av lokala, fräscha och traditionella smaker. Som avslutning väntar vårt stora dessertbord.
Notera! Vi erbjuder ett begränsat antal platser i vår rymliga restaurang.


Årets begagnatförsäljning är igång.

Nu är årets begagnatförsäljning igång. Varje lördag kl 9.00-15.00 håller uthyrningen öppet. Dessutom är skidshopen öppen med diverse rea samt årets nyheter.


snowboardåkning romme

Skidåkning

Vi erbjuder skidåkning i alla fyra väderstreck och ett stort Nybörjarområde.

SkiPass

Läs mer om våra SkiPass-priser och alternativ.

Skidskola

Gruppskidskola för både barn och vuxna.

Bo precis vid backen!

På Romme Alpin Ski Lodge bor du precis intill backen. Här bor du bekvämt i hotellrum med bäddade sängar och en stor frukostbuffé som varje morgon välkomnar dig. Parkera bilen och njut av en vistelse hos oss.

Finns det grillplats?

Intill Nybörjarområdet i Romme Dal finns vår grillplats som är laddade med kol och redo att tändas av er gäster dagligen från kl. 11.00. Njut av maten utomhus eller sitt inne i vår Värmestuga och ät.

@rommealpin på Instagram