Skidåkning som i fjällen på näravstånd!

2,40 timmar resväg från Stockholm

Rommebloggen

Registrera dig i MITT ROMME

Vill du se hur många åk du gör på en dag och antalet höjdmeter, se dina kommande bokningar och få smarta notiser under ditt besök? Registrera dig då i MITT ROMME.

Det kostar ingenting att skapa ett MITT ROMME-konto och är ett smidigt sätt att samla dina Rommeupplevelser. Här sparas exempelvis ditt SkiPass nummer så du enkelt kan ladda på nya dagar. Du kan även  registrera längd och vikt för att underlätta när du hyr utrustning. Du kan även samla hela familjen i samma familjekonto.

Den app vi hade tidigare är borttagen, så hade du ett konto via mitt romme-appen tidigare, använder du bara dina gamla uppgifter och loggar in i MITT ROMME via rommealpin.se. 

Om du vill ha en snabbikon på din telefon så kommer du att få frågan via din Android telefon. Via Iphone måste du välja att själv spara ikonen på hemskärmen.

MITT ROMME är under utveckling och vår ambition är att det under kommande säsonger kommer fler spännande funktioner. 


Nyheter

Ladda bilen när du åker skidor

Vi har 80 tillgängliga laddplatser. Ingen förbokning krävs, utan det är "först till kvarn". Du betalar en fast avgift för hela dagen. 



Fondueafton i Toppstugan

Från och med Januari erbjuder vi våra populära fondueaftnar i Toppstugan på toppen av Solklinten. Åk bandvagn, ät och drick gott.


Grupp- eller skolresa 2023

Boka en kul dag i snön! Vi kan erbjuda ett bra friluftsdagspaket inklusive Skipass och bussresa tur och retur från er hemort.


Skidåkning

Vi erbjuder skidåkning i alla fyra väderstreck och ett stort Nybörjarområde.
Bild på förladdat Skipass

SkiPass

Alla SkiPass måste förbokas, begränsat antal platser. Läs mer om våra kort här.
Skidskola Romme Alpin

Skidskola

Gruppskidskola för både barn och vuxna.

Bo precis vid backen!

På Romme Alpin Ski Lodge bor du precis intill backen. Här bor du bekvämt i hotellrum med bäddade sängar och en stor frukostbuffé som varje morgon välkomnar dig. Parkera bilen och njut av en vistelse hos oss.

Kan jag ladda min elbil hos er?

Ja, vi har en avgränsad elbilsparkering där vi erbjuder vi 80 platser med 11kw laddning. Du betalar en fast avgift för hela dagen och behöver inte flytta din bil. Ladda ned EASYPARK appen och kör igång. Ingen förbokning.

Jobba på Romme Alpin i vinter.

Sök någon av säsongens tjänster på Romme Alpin. Vi rekryterar nu personal till alla våra avdelningar, även ansvars- och ledarroller. 

@rommealpin på Instagram