Skidåkning som i fjällen på näravstånd!

2,5 timmar resväg från Stockholm

Rommebloggen

MAXIMERA ÅKNINGEN

MYCKET PLATS I BACKEN!

Vi har skapat tre nya erbjudande till dig som gäst att nyttja måndagar till torsdagar fram till mitten av februari. Passa på att åk när det finns mycket svängrum och kanske är som allra bäst. Paketen har lite olika inriktning, men syftet är detsamma: Att maximera åkningen.

1. JOBBESTER
I vårt jobbesterpaket erbjuder två nätter i vår Ski Lodge inkl. frukost och middagar. Bra wi-fi uppkoppling och så klart ett SkiPass laddad med tre hela dagar i backen.

Vårt jobbesterpaket går att boka söndag-tisdag & tisdag - torsdag vecka 3-6 och 11-13

Vad ingår?
3-dagars SkiPass.
Logi på Ski Lodgen 2 nätter med frukost.
Kvällsbuffé i Lodgerestaurangen dag 1.
Kvällsbuffé i Lodgerestaurangen dag 2.

Pris: 2 795 kr för 1 person. När du har bokat en (1) vuxen till ordinarie pris kan du ta med kollegorna, eller vännerna eller vänner till dessa priser:

Vuxen/Ungdom/Senior: 1495 kr per person
Barn 2-6 år kostar: 50 kr per person

2. FLEXAREN
Arbetar du hemma, flexar eller vill nyttja din friskvård? Fyll på energidepåerna i backen med tillhörande lunch via vårt flexarenkort. För endast 390 kr får du tre timmars skön skidåkning samt dagens lunch i vårt Wärdshus, Hamburgeri eller Våffelstuga. Erbjudandet gäller måndag-torsdagar vecka 3-6.


3. KOMPISTUR
Ta med dig vännerna till en dag i backarna när det finns gott om svängrum och underlaget är som bäst. Genom vårt paket ”Kompistur” kan ni boka SkiPass för endast 335 kr/person när minst tre personer i samma bokning. Erbjudandet gäller måndag-torsdag vecka 3-6.

Välkommen att kontakta oss för mer information eller bokning.
Notera att bokningen måste ske vid ett och samma tillfälle genom alpin@rommealpin.se eller 0243-795800.

Alla paket förutom KOMPISTUREN bokar du direkt  i vår onlinebokning. Du kan även läsa mer här.

Nyheter

JOBBESTER

Passa på att besöka oss när det är som lugnast i backarna och troligtvis bäst åkning. I våra jobbesterpaket erbjuds två nätter i vår Ski Lodge inkl. frukost och middagar. Bra wi-fi uppkoppling och så klart ett SkiPass laddad med tre hela dagar i backen.


MÅNDAG-TORSDAG

FLEXAREN

Arbetar du hemma, flexar eller vill nyttja din friskvård?
Fyll på energidepåerna i backen med tillhörande lunch via vårt flexarenkort. För 390 kr får du tre timmars skön skidåkning samt dagens lunch.


Förboka ditt SkiPass säsongen 2020/2021

Inför säsongen inför vi obligatorisk förbokning av Skipass. Barn 0-6 år, åker fortfarande gratis men måste ha ett Skipass och en förbokad dag.


KOMPISTUR

Ta med dig vännerna till en dag i backarna när det finns gott om svängrum och underlaget är som bäst.
Genom vårt paket ”Kompistur” kan ni boka SkiPass för endast 335 kr/person vid minst tre personer i samma bokning. Erbjudandet gäller måndag-torsdag vecka 3-6.


snowboardåkning romme

Skidåkning

Vi erbjuder skidåkning i alla fyra väderstreck och ett stort Nybörjarområde.

SkiPass

Läs mer om våra SkiPass-priser och alternativ.

Skidskola

Gruppskidskola för både barn och vuxna.

Bo precis vid backen!

På Romme Alpin Ski Lodge bor du precis intill backen. Här bor du bekvämt i hotellrum med bäddade sängar och en stor frukostbuffé som varje morgon välkomnar dig. Parkera bilen och njut av en vistelse hos oss.

Finns det grillplats?

Intill Nybörjarområdet i Romme Dal finns vår grillplats som är laddade med kol och redo att tändas av er gäster dagligen från kl. 11.00. Njut av maten utomhus eller sitt inne i vår Värmestuga och ät.

@rommealpin på Instagram