Skidåkning som i fjällen på näravstånd!

2,5 timmar resväg från Stockholm

Rommebloggen

Julbordspremiär på fredag 22 november

Nu på fredag är det äntligen dags för julbordspremiär. Som vi längtat efter att få låta er smaka vårt härliga julbord uppe på Toppstugan.

Här blir det såklart massor av gott kallskuret, varmt i form av bland annat potatis, köttbullar och lutfisk. Vi har massor av goda och fräscha sallader och ostar, bröd och såklart ett fantastiskt dessertbord! Vi lovar att du inte kommer att åka hungrig nedför berget. ( För du åker ju bandvagn upp och ned )

All information om våra julbord och hur du bokar din plats finns här.


Nyheter

Gästservice öppet

Gästservice håller nu öppet lördagar kl 09:00-15:00  i samband med vår begagnatförsäljning. Köp säsongskort, presentkort eller hämta årets Magasin, pistkarta och broschyr.


Dags att boka!

Boka en eller två nätter till samma pris!

Den 13-15 december ger vi dig möjlighet att boka en eller två nätter till samma pris:

Dubbelrum 1395:-
4-bäddsrum 1595:-
5-bäddsrum 1795:-

En perfekt kombination med vårt julbord i Toppstugan.


En perfekt gåva!

KÖP ETT PRESENTKORT

Ett presentkort på Romme Alpin passar till födelsedagspresent, företagsgåva eller varför inte bröllopspresent. Vårt presentkort kan användas på hela anläggningen, flera gånger, så länge det finns ett värde kvar. 


Skidåkning

Vi erbjuder skidåkning i alla fyra väderstreck och ett stort Nybörjarområde.

SkiPass

Läs mer om våra SkiPass-priser och alternativ.

Skidskola

Gruppskidskola för både barn och vuxna.

Bo precis vid backen!

På Romme Alpin Ski Lodge bor du precis intill backen. Här bor du bekvämt i hotellrum med bäddade sängar och en stor frukostbuffé som varje morgon välkomnar dig. Parkera bilen och njut av en vistelse hos oss.

Finns det grillplats?

Intill Nybörjarområdet i Romme Dal finns vår grillplats som är laddade med kol och redo att tändas av er gäster dagligen från kl. 11.00. Njut av maten utomhus eller sitt inne i vår Värmestuga och ät.

@rommealpin på Instagram