Skidåkning som i fjällen på näravstånd!

2,5 timmar resväg från Stockholm

Rommebloggen

Tack för säsongen 2018/2019

Tusen tack till alla våra gäster som besökt oss under denna säsong. Vilken vinter det blev. Hoppas att du njutit lika mycket som vi.

Tack för all feedback via mail, sociala medier och gästundersökningar och alla personliga möten. Det ni skriver till oss är så viktigt och hjälper oss att utvecklas.

Än en gång - tack och ha en skön sommar!

 


Nyheter

Säsongen 2019/2020

I maj öppnar vi bokningen för säsongen 2019/2020


Senior- och Familjeveckor

Även nästa säsong kör vi våra prisvärda familj- och seniorpaket. SkiPass, boende och middagar ingår i priset. Och, om du vill, även bussresa! Mer info kommer.


En perfekt gåva!

KÖP ETT PRESENTKORT

Ett presentkort på Romme Alpin passar till födelsedagspresent, företagsgåva eller varför inte bröllopspresent. Vårt presentkort kan användas på hela anläggningen, flera gånger, så länge det finns ett värde kvar. 


Skidåkning

Vi erbjuder skidåkning i alla fyra väderstreck och ett stort Nybörjarområde.

SkiPass

Läs mer om våra SkiPass-priser och alternativ.

Skidskola

Gruppskidskola för både barn och vuxna.

Bo precis vid backen!

På Romme Alpin Ski Lodge bor du precis intill backen. Här bord du bekvämt i hotellrum med bäddade sängar och en stor frukostbuffé som varje morgon välkomnar dig. Parkera bilen och njut av en vistelse hos oss.

Finns det grillplats?

Intill Nybörjarområdet i Romme Dal finns vår grillplats som är laddade med kol och redo att tändas av er gäster dagligen från kl. 11.00. Njut av maten utomhus eller sitt inne i vår Värmestuga och ät.

@rommealpin på Instagram