Skidåkning som i fjällen på näravstånd!

2,5 timmar resväg från Stockholm

Vinterns bästa jobb!

Inför säsongen 2022/2023 söker vi flera härliga och glada medarbetare. Är du intresserad av att laga mat, diska, svara i telefonen, köra pistmaskin eller sälja skidor och ge service i världsklass? Ansök då!

Rommebloggen

Boka plats på vårt smakfulla julbord

Med knappt fyra månader kvar till jul så är det hög tid att boka plats på årets julbord i vår Ski Lodge. Redan nu är några exklusiva datum släppta i november och december där du kan avnjuta uppemot sju tallrikar med lokala, moderna och traditionella delikatesser. Kanske är det någon speciell helg du vill ta med familjen eller kollegorna? Vänta då inte för länge, boka ditt julbord här.

Aktuella datum 2022: 
fredag 25 november 
lördag 26 november  
fredag 2 december  
lördag 3 december  
fredag 9 december * 
lördag 10 december *

Priser:
Vuxen fr. 18 år - 645 kr
Ungdom 7-17 år - 320 kr
Barn 2-6 år - 140 kr

* Denna helg går det även att övernatta i Ski Lodgen. Vid god snötillgång kan eventuellt någon backe vara öppen.


Nyheter

NYHET 22/23 SNÖBERGET DIREKT

I sommar kommer vi att bygga en ny stollift. Det blir det sjätte stolliften inom Romme Alpins skidområde. Detta är en investering på 70 Mkr.


Grupp- eller skolresa 2023

Under maj månad planerar vi att öppna upp inför grupp/skolklass kommande vinter. Vi kan erbjuda ett bra friluftsdagspaket inklusive Skipass och bussresa från er hemort.


Höstöppet i Skidshopen

Från och med lördagen den 26 november håller vi lördagsöppet i vår skidshop fram till säsongsstart. Mellan kl. 9.00-14.00 kan du handla nyheter och produkter till årets säsong, byta eller köpa nytt TRIPP-TRAPP-TRULL paket. Även Gästservice håller öppet för köp av Säsongskort.

Eventuell begagnatförsäljning meddelas senare under hösten.


Skidåkning

Vi erbjuder skidåkning i alla fyra väderstreck och ett stort Nybörjarområde.

SkiPass

Läs mer om våra SkiPass, säsongskort och hur du förbokar.
Skidskola Romme Alpin

Skidskola

Gruppskidskola för både barn och vuxna.

Bo precis vid backen!

På Romme Alpin Ski Lodge bor du precis intill backen. Här bor du bekvämt i hotellrum med bäddade sängar och en stor frukostbuffé som varje morgon välkomnar dig. Parkera bilen och njut av en vistelse hos oss.

Finns det grillplats?

Intill Nybörjarområdet i Romme Dal finns vår grillplats som är laddade med kol och redo att tändas av er gäster dagligen från kl. 11.00. Njut av maten utomhus eller sitt inne i vår Värmestuga och ät.

@rommealpin på Instagram