Skidåkning som i fjällen på näravstånd!

2,5 timmar resväg från Stockholm

Rommebloggen

Julbord med många smaker i Ski Lodgen

I helgen hade vi premiär för vårt julbord i Ski Lodgen. Så mycket god och härlig mat. Vi brukar som vanligt rekommendera sju tallrikar för att hinna smaka på alla kombinationer; varmt, kallt och så klart desserterna. Våra kollegor i köket har verkligen lyckats att presentera ett julbord utöver det vanliga.

Nästa tillfälle att äta julbord hos oss är på fredag och lördag helgen 11-12 december samt helgen därpå, 18-19 december.


Välkommen.


Nyheter

Förboka ditt SkiPass säsongen 2020/2021

Inför säsongen inför vi obligatorisk förbokning av Skipass. 


Boka idag

Julbord i Ski Lodgens restaurang

Inled kvällen med varm glögg i lobbyn innan du avnjuter vårt stora julbord i Ski Lodgerestaurangen. Här möts du av lokala, fräscha och traditionella smaker. Som avslutning väntar vårt stora dessertbord.
Notera! Vi erbjuder ett begränsat antal platser i vår rymliga restaurang.


Årets begagnatförsäljning är igång.

Nu är årets begagnatförsäljning igång. Varje lördag kl 9.00-15.00 håller uthyrningen öppet. Dessutom är skidshopen öppen med diverse rea samt årets nyheter.


snowboardåkning romme

Skidåkning

Vi erbjuder skidåkning i alla fyra väderstreck och ett stort Nybörjarområde.

SkiPass

Läs mer om våra SkiPass-priser och alternativ.

Skidskola

Gruppskidskola för både barn och vuxna.

Bo precis vid backen!

På Romme Alpin Ski Lodge bor du precis intill backen. Här bor du bekvämt i hotellrum med bäddade sängar och en stor frukostbuffé som varje morgon välkomnar dig. Parkera bilen och njut av en vistelse hos oss.

Finns det grillplats?

Intill Nybörjarområdet i Romme Dal finns vår grillplats som är laddade med kol och redo att tändas av er gäster dagligen från kl. 11.00. Njut av maten utomhus eller sitt inne i vår Värmestuga och ät.

@rommealpin på Instagram