Skidåkning som i fjällen på näravstånd!

2,40 timmar resväg från Stockholm

Rommebloggen

Ta skidbussen till backen

Med drygt 115 centimeter snö i samtliga 34 nedfarter är vinter långt i från slut här på Romme Alpin. Det är grymt bra åkning med mycket svängrum. Vi skulle vilja tipsa om alternativet att ta skidbussen till backen. Från flera orter i Mellansverige, tex. Örebro Eskilstuna, Linköping, Uppsala och Stockholm går det under helgerna att ta bussen fram och tillbaka till backen. I priset ingår både bussresa och, om du vill, även SkiPass. En väldigt smidigt och prisvärt alternativ. Du kan läsa mer om våra dagsresor här.

Om du skulle vilja stanna lite längre än en dag så erbjuder Björcks resor weekendlösningar med en övernattning i centrala Borlänge. Dessa resor avgår från Södertälje/Stockholm/Västerås. Du kan läsa mer om de här.


Nyheter

Fira påsken hos oss på Romme Alpin

Passa på att boka in påsken hos oss. Vi har fina boendeerbjudanden från torsdag den 6/4-till måndag den 10/4. Fint aktivitetsprogram i backarna.


Ladda bilen när du åker skidor

Vi har 80 tillgängliga laddplatser. Ingen förbokning krävs, utan det är "först till kvarn". Du betalar en fast avgift för hela dagen. Grupp- eller skolresa 2023

Boka en kul dag i snön! Vi kan erbjuda ett bra friluftsdagspaket inklusive Skipass och bussresa tur och retur från er hemort.


Skidåkning

Vi erbjuder skidåkning i alla fyra väderstreck och ett stort Nybörjarområde.
Bild på förladdat Skipass

SkiPass

Alla SkiPass måste förbokas, begränsat antal platser. Läs mer om våra kort här.
Skidskola Romme Alpin

Skidskola

Gruppskidskola för både barn och vuxna.

Bo precis vid backen!

På Romme Alpin Ski Lodge bor du precis intill backen. Här bor du bekvämt i hotellrum med bäddade sängar och en stor frukostbuffé som varje morgon välkomnar dig. Parkera bilen och njut av en vistelse hos oss.

Kan jag ladda min elbil hos er?

Ja, vi har en avgränsad elbilsparkering där vi erbjuder vi 80 platser med 11kw laddning. Du betalar en fast avgift för hela dagen och behöver inte flytta din bil. Ladda ned EASYPARK appen och kör igång. Ingen förbokning.

Jobba på Romme Alpin i vinter.

Intresserad av extrajobb nu i vinter? Skicka in en ansökan.

@rommealpin på Instagram