Skidåkning som i fjällen på näravstånd!

2,5 timmar resväg från Stockholm

Dags för femte Riksträffen

Boka in första helgen i september för från och med fredagen tredje september till söndagen den femte september träffas vi igen på Romme Alpin.

Rommebloggen

Tack för denna säsong

Säsongens sista skiddag är avklarad. Nu tar vi en paus och laddar batterierna inför säsongen 2021/2022. 

Tänk vilket säsong det blev. Väldigt annorlunda. Först ett osynligt virus som fått oss att tänka om i många banor; begränsat antal gäster, värmestugetält, förbokning, nya kösystem och så vidare. Vissa förändringar till det bättre som säkert kommer att ses även kommande säsongen!
Vi hade även ett väder som inte ville spela med oss innan jul och som gjorde att säsongsstarten blev framflyttad. Men sen...sen, slog vintern till. Vilken säsong vi fått. Vi hade några veckor med gnistrande vinterväder, massa snö och kallt. Vi hade sportlovsveckor i solsken och massor av plusgrader för att sedan återfå kyla och bestämma oss för att hålla öppet en vecka längre. Och nu står vi här den 11 april och öppnade den sista dagen i strålande solsken, minusgrader och räfflande manchester. Vi kunde inte ha fått ett bättre avslut.

Stort tack från alla oss här på Romme Alpin till dig som besökt oss i vinter. Hoppas vi ses igen säsongen 2021/2022.Nyheter

SMC 2021

Årets upplaga av Riksträffen skulle blivit den sjätte i ordningen men på grund av coronapandemin blir det femårsjubileum i år istället. Helgen 3-5 september är det dags igen att träffas på Romme Alpin och umgås, köra hoj, skjuta hagelbrakare, gå tipspromenad, köra Knix, partaja, dansa och kanske plocka svamp, vem vet. Bokningen är öppen.


Skidåkning

Vi erbjuder skidåkning i alla fyra väderstreck och ett stort Nybörjarområde.

SkiPass

Läs mer om våra SkiPass-priser och alternativ.
Skidskola Romme Alpin

Skidskola

Gruppskidskola för både barn och vuxna.

Bo precis vid backen!

På Romme Alpin Ski Lodge bor du precis intill backen. Här bor du bekvämt i hotellrum med bäddade sängar och en stor frukostbuffé som varje morgon välkomnar dig. Parkera bilen och njut av en vistelse hos oss.

Finns det grillplats?

Intill Nybörjarområdet i Romme Dal finns vår grillplats som är laddade med kol och redo att tändas av er gäster dagligen från kl. 11.00. Njut av maten utomhus eller sitt inne i vår Värmestuga och ät.

@rommealpin på Instagram