Skidåkning som i fjällen på näravstånd!

2,5 timmar resväg från Stockholm

Rommebloggen

ski lodge boende

Uppdaterade generösa avbokningsmöjligheter

Vi har gjort en uppdatering av våra avbokningsmöjligheter. Fram till 16 november har du möjlighet att utan kostnad avboka hela din vistelse och få alla pengar tillbaka.

Efter den 16 november gäller följande av- och ombokningsmöjligheter:

Bokat logi kan avbokas, utan angivande av skäl, fram till 16 dagar innan ankomst. Vid avbokning tillkommer en administrativ kostnad på 490 kronor.
Fram till 16 dagar innan ankomst finns även möjligheten att, i mån av plats och vid ett tillfälle, flytta en bokning. Pristillägg kan förekomma beroende på till vilket datum en flyttning sker.
Vid ombokning tillkommer ingen administrativ kostnad.

Vid mindre än 15 dagar före ankomst gäller följande av- och ombokningsmöjligheter:

Bokat logi kan av- eller ombokas om någon allvarlig händelse inträffar, utanför er kontroll och som ni inte kunde förutse när ni bokade och som medför att det inte är rimligt att begära att ni ska stå fast vid er bokning*.
Sådan av- eller ombokning kan ske mindre än 15 dagar före ankomst och fram till klockan 08.00 på ankomstdagen.

Vid av- eller ombokning mindre än 15 dagar innan ankomstdag krävs intyg från t.ex. läkare, myndighet eller försäkringsbolag för att styrka ert förhinder.
Intyget skickas till oss snarast dock senast 7 dagar från avbokningsdagen.
Hela summan kommer då att återbetalas förutom en administrativ kostnad på 490 kr.

Alternativt finns möjligheten att, i mån av plats och vid ett tillfälle, flytta en bokning. Pristillägg kan förekomma beroende på till vilket datum en flyttning sker. Vid ombokning tillkommer ingen administrativ kostnad.

* Läs våra ord. bokningsvillkor.

 


Nyheter

Boka din vintersemester säsongen 2020/2021

Vår onlinebokning för säsongen 2020/2021 är öppen. Varmt välkommen att boka in din vintersemester. Generösa avbokningsmöjligheter till och med den 15 november.


Boka idag

Julbord i Ski Lodgens restaurang

Inled kvällen med varm glögg i lobbyn innan du avnjuter vårt stora julbord i Ski Lodgerestaurangen. Här möts du av lokala, fräscha och traditionella smaker. Som avslutning väntar vårt stora dessertbord.
Notera! Vi erbjuder ett begränsat antal platser i vår rymliga restaurang.


snowboardåkning romme

Skidåkning

Vi erbjuder skidåkning i alla fyra väderstreck och ett stort Nybörjarområde.

SkiPass

Läs mer om våra SkiPass-priser och alternativ.

Skidskola

Gruppskidskola för både barn och vuxna.

Bo precis vid backen!

På Romme Alpin Ski Lodge bor du precis intill backen. Här bor du bekvämt i hotellrum med bäddade sängar och en stor frukostbuffé som varje morgon välkomnar dig. Parkera bilen och njut av en vistelse hos oss.

Finns det grillplats?

Intill Nybörjarområdet i Romme Dal finns vår grillplats som är laddade med kol och redo att tändas av er gäster dagligen från kl. 11.00. Njut av maten utomhus eller sitt inne i vår Värmestuga och ät.

@rommealpin på Instagram