Grupplektioner

Gruppskidskola för barn 3-9 år

Vi skapar skidglädje, lär oss och utvecklar vår skidåkning genom utmaningar och övningar i varierad terräng och alltid med ett lekfullt inslag.

Grupplektioner ungdom 10-15 år

I våra ungdomsgrupper lär vi oss genom att åka mycket skidor i varierad terräng såväl i pisten som i parken.Prova på snowboard

Nybörjarkurs för dig, 8-15 år som vill lära dig grunderna i snowboardåkning. Här blir du bekant med utrustningen samt tränar balans och rörelser för att kontrollera snowboarden och lära dig bromsa, stanna och svänga. Efter Prova på rekommenderar vi privatlektion för att få ut det bästa möjliga för dig.

Gruppskidskola vuxen

Kom igång kurs alpint från 16 år (maxantal 10 st.) – Nybörjarkurs för dig som vill lära dig grunderna i skidåkning. Här blir du bekant med utrustningen samt tränar balans och rörelser för att kontrollera skidorna och lära dig bromsa, stanna och svänga. En rolig och mycket nyttig kurs för dig som inte provat skidåkning förut. Efter "Kom igång" kursen rekommenderar vi privatlektion för att få ut bästa möjliga.

Åk med bara tjejer

Åk med bara tjejer från 16 år – Fortsättningskurs där du tillsammans med andra skidglada tjejer utmanar och utvecklar din skidåkning med hjälp av hela berget. För tjejer som åkt förut, tar sig runt i de flesta backarna och vill ta sin skidåkning till nya nivåer.

Varför vara nöjd när man kan vara lycklig?

Ski Exclusivé från 16 år – för dig som åkt mycket och vill utnyttja skidornas kapacitet till max. Tillsammans med en handfull andra likasinnade upptäcker och utmanar vi skidornas fulla potential, lär oss åka effektivt och låter skidorna göra jobbet.

gruppskidskola

Kom igång på skidor, Vuxen skidskola från 16år!

Nybörjarkurs för dig som vill lära dig grunderna inom skidåkning. Lär dig glida, svänga och bromsa samt åka lift. En rolig och mycket nyttig kurs för dig som inte provat skidor förut.

 

Rommis Våffelkalas

Kalasa med Rommi uppe på Våffelstugan. Ät så många våfflor du vill toppade med smarrig glass.

Åk skidor med Rommi

På tisdagar kan du hänga med Rommi på skidor. Tillsammans har vi under 1 timme skoj på skidorna där Rommi leder, ingen vet vad som väntar eller vart vi åker.

nybörjare skidskola

Prova på skidor

Prova skidor för första gången. Ålder: 4–6 år