Köksmedarbetare
Arbetsuppgifterna som köksbiträde är rikt varierande och möjligheterna är många bland våra olika restauranger. I köket nere i Romme Dal hjälper du kockarna med lättare uppgifter, t. ex blanda sallader och såser, skära grönsaker och lägga upp till bufféer.
Du fyller på bufféer och ser till att dessa hela tiden är välfyllda och fräscha med rena bestick eller trancherar kött direkt till gästerna.
I Våffelstugan kan du hjälpa till i köket eller stå i våffelsnurran. I vår populära Hamburgeria kanske det är du som monterar ihop hamburgarna eller friterar pommes och rycker in vid disken när det "hettar till".
Kanske jobbar du i våra utegrillar och serverar hamburgare och korv?!
I alla våra restauranger jobbar du också i matsalen med att torka bord, plocka undan och träffa gäster.
Vem söker vi
Vi söker dig som tycker att det verkar intressant att jobba i kök, vill utvecklas och lära dig nya saker och som vill hjälpa oss överträffa våra gästers förväntningar. Du är ett av våra glada ansikten som gästerna vid Romme Alpin dagligen möter. Du är lyhörd och noggrann och gillar när det händer mycket och har ett högt tempo.
Eftersom du är en del av vårt team så har du ett nära samarbete med serveringspersonal, hovmästare och övrig kökspersonal. Många av tjänsterna ofta är en kombination mellan våra olika kök och restauranger. Dina arbetstider kan variera, från tidig morgon till dagtid eller sen kväll.
Vi gillar lite extra om du:
- Är prestigelös och rycker gärna in där du bäst behövs.
- Kan tänka dig att jobba mer självständigt men också i ett större team.
- Har tidigare erfarenhet av köksarbete är meriterande men inget krav.
Välkommen med din ansökan!