Restaurangmedarbetare
Som restaurangmedarbetare arbetar du i någon av våra restauranger, caféer eller grillar. Antingen så åker du skidor till jobbet på något av våra berg eller så gillar du att ha fast mark under fötterna och jobbar nere i dalen.
Arbetsuppgifterna är varierande. Du kan få stå i kassan, steka hamburgare, grädda våfflor eller plocka disk. Framför allt så arbetar du med att ge service till våra gäster och skapa god trivsel i våra matsalar.
Vem söker vi?
Vi söker dig som gillar att ge bra service i högt tempo. Du behöver vara prestigelös och flexibel då du kan arbeta på olika restauranger olika dagar. Du kanske går i skolan och vill arbeta extra eller så vill du jobba säsong. Detta kan vara ett bra första steg för dig som gärna vill arbeta som servitris. Vi utbildar dig och med rätt attityd kan du komma vidare inom vår organisation.
Vi gillar lite extra om du:
- Du är en lagspelare och gillar att arbeta i team
- Är framåt och vill skapa god stämning bland gäster och medarbetare
- Är bekväm med att kommunicera på svenska och/eller engelska
- Har erfarenhet från någon typ serviceyrke, eller så kanske du har rest en del och fått erfarenhet från det?
En vanlig dag hos oss:
- Arbetstiderna varierar, men främst jobbar du dagtid med start kl. 10:00.
- Du är med och förbereder öppning och ser till att allt är redo inför lunchen.
- Hela dagen möter och servar du gäster och du är en viktig del av den totala upplevelsen på Romme Alpin.
- Dagen avslutas med att stänga ned och förbereda inför nästa dag. Sluttiden varierar beroende på vilken restaurang du arbetar på, men är vanligtvis mellan 14:00 och 17:00.