Reception, Gästservice, Bokning
Ski Lodgens Reception, Gästservice och Bokning är tre avdelningar som samarbetar tätt. Det blir många härliga gästmöten under säsongen! Bokningen har första kontakten sedan tar våra receptionister i Gästservice och Ski Lodgen över när gästerna är på plats i anläggningen.
Receptionist Ski Lodgen
När Ski Lodgen är fullbokat har vi 700 gäster att ta hand om dygnet runt. Vi har högst tryck på torsdagar och söndagar som är våra in och utcheckningsdagar. Som receptionist är vi Romme Alpins ansikte utåt och möter varje gäst med ett leende. Vi är lösningsfokuserade och svarar på gästernas frågor både på plats och via mail och telefon samt hjälper till med att boka allt som hör en skidresa till. Ski Lodgens personal är ett stort team och vi hjälper både lokalvård och bar när behov finns.
Gästservice
Som receptionist i Gästservice jobbar vi framför allt med att förbereda och ta emot grupper och skolor. Vi bokar skidskola, svarar på frågor om anläggningen och löser problem åt våra dagsgäster på besök. Under välbesökta skiddagar med många gäster hjälper vi till att bemanna SkiPass försäljnigen. Här kan vi också få rycka in och hjälpa till i bokningen.
Bokningen
Bokningar för privatpersoner och grupper sker via telefon och mail samt gästernas egna bokningar direkt på vår hemsida. Vi bokar allt från logi till hyra av utrustning och skolornas skiddag.
Här krävs att du är datakunnig och tycker att det är spännande att lära dig flera nya bokningsprogram. Du ska vara strukturerad då det ofta är ett högt tempo samt klara av att jobba båda självständigt och i grupp. I det här jobbet måste du vara lyhörd och tycka om att bemöta gästerna med en pigg röst och ha ett glatt leende på läpparna!
Vi samarbetar mycket mellan dessa avdelningar och därför är det viktigt att du är flexibel och samarbetsvillig och tycker det är roligt att vara med där det händer.
OM SÄSONGENS TJÄNSTER
Tjänsterna gäller säsong- / timanställningar och innefattar ofta kombijobb mellan flera avdelningar. Lön enligt avtal med Hotell och Restaurang.