Kök - Kockar & Kallskänkor
Som kock eller kallskänka hos oss består ditt arbete främst av att bereda och lägga upp mat. Du planerar för kommande dagars arbetsuppgifter, ser till att din station alltid ligger i fas och är välstädad. Du är behjälplig vid beställningar av varor genom att meddela hur mycket som behövs eller om något är på väg att ta slut. Du rycker gärna in på andra avdelningar vid behov och delegerar enklare arbetsuppgifter t. ex. till köksbiträden.
Vem söker vi?
Vi söker dig som brinner för matlagning, vill utvecklas och lära dig nya saker. Du är ordningsam, ansvarsfull och har en god känsla för detaljer. Du är prestigelös och rycker gärna in där du bäst behövs. Du gillar att arbeta i team, är flexibel, effektiv och samarbetsvillig. Du är bra på att lösa situationer som uppstår, allt för att såväl gäster som kollegor ska känna sig nöjda och belåtna.
Vi ser gärna att du har branschvana med utbildning eller yrkeserfarenhet inom storkök/restaurang. Du är därför väl insatt i livsmedelshygien och HACCP och bär på kunskaper om allergier och specialkost.
Läs mer om våra restauranger här.
Välkommen med din ansökan!