Kök - Kockar & Kallskänkor
Som kock eller kallskänka hos oss består ditt arbete främst av att bereda och lägga upp mat efter våra recept och instruktioner.
Du planerar för kommande dagars arbetsuppgifter, ser till att din station alltid ligger i fas och är välstädad.
Du är behjälplig vid beställningar av varor genom att meddela hur mycket som behövs eller om något är på väg att ta slut.
Du rycker gärna in på andra avdelningar vid behov, som t.ex. vårt stora diskrum eller vår Hamburgeria.
Du har också en viktig roll i att hjälpa våra yngre kollegor att förstå sina arbetsuppgifter, som vid påfyllning av bufféer eller förberedelser.
Vem söker vi?
Vi söker dig som brinner för matlagning, vill utvecklas och lära dig nya saker.
Du är ordningsam, gillar att jobba efter fasta rutiner, är ansvarsfull och har en god känsla för detaljer. Du är prestigelös och rycker gärna in där du bäst behövs.
Vi gillar lite extra om du:
- Tycker om att arbeta i team, är flexibel, effektiv och samarbetsvillig.
- Är bra på att lösa situationer som uppstår, allt för att såväl gäster som kollegor ska känna sig nöjda och belåtna.
Krav:
Branschvana med utbildning eller yrkeserfarenhet inom storkök/restaurang.
Du är därför väl insatt i livsmedelshygien och HACCP och bär på kunskaper om allergier och specialkost.
Tips!
Om du är sugen på att testa på att jobba i kök men inte har branschvana eller utbildning rekommenderar vi att du söker som köksmedarbetare här .
Här kan du även läsa mer om våra restauranger.
Välkommen med din ansökan!